-
2013_04_10, 14:13
بالا |
پست 1
دوراهی
سلام دختر 24 ساله ای هستم خواستگاری دارم که در دید ابتدایی به نظرم ایده ال می اومد اما رفته رفته و با دیدار های بیشتر همه چیز کم رنگ تر شد یکی از بزرگترین مشکلات اینه که خواستگارم قصد سکونت در کنار پدر و مادر و برادرش در یک ساختمان اپارتمانی رو داره و این برای من خیلی سخته به دلیل اینکه ما با هم کمی تفاوت فرهنگی داریم و این باعث ترس من از به وجود اومدن اختلاف در اینده میشه و بدتر از همه اینکه همسر برادر ایشون از اقوام انهاست و از مقایسه عروسها در اینده به شدت می ترسم.
نمی دونم چی کار کنم.از طرفی این قضیه خیلی طول کشیده و همه منتظر نتیجه هستند مخصوصا پسر و خانوادش اما واقعا نمی دونم چی کار کنم.در کل خانواده خوبی هستند ولی..
-
-
2013_04_10, 14:30
بالا |
پست 2
RE: دوراهی
سلام صدف خانم
این مساله راه حل آسانی دارد
و آن اینکه این موضوع رو با خواستگارتون مطرح کنید و بگویید که دوست دارید مستقل و جدا از خانواده ایشان زندگی کنید
اگر شما را بخواهد حتما این مساله و نگرانی شما را حل میکند.
-
-
2013_04_10, 14:33
بالا |
پست 3
RE: دوراهی
با سلام.
به همیاری خوش اومدید .
فاصله سنی هر دو تاتون رو بنویسین ، میزان تحصیلات ، وضعیت خدمت همسرتون ، در مورد درآمد و شغل ایشون توضیح بدید . در مورد خانواده ها هم توضیح مختصری بدید. در مورد نحوه آشنایی و خاستگاری هم کمی توضیح بدید.
نکات زیر رو هم مطالعه بکنین 
اولین کار اینه که شما بشینین و آینده ای واقعی رو برای زندگی مشترکتون ترسیم بکنین.
نقاط مثبت منفی خواستگارتون و همچنین زندگی آینده تون رو بنویسین با هم مقایسه بکنین.
اصلیترین عامل سردرگمی شما اینه که قالب مناسبی برای خودتون در دست ندارین که با اون بتونین همسرتون رو مورد آزمایش قرار بدید .
من تناسب هایی که به تناسب های ازدواج معروفند رو براتون مینویسم .
با این ها میتونین خواستگارتون رو آزمایش کنین و اگر متناسب با افکار و ایده هاتون بود رو انتخاب بکنین.1-- سنی
2--طبقاتی
3-- ایدئولوژی و عقیده
4--تحصیل
5--ساختار خانوادگی
6-- هیجان
-