سلام
ببخشید آرام بخشی که خواب آور نباشه فقط حس استرس و نگرانی و کم کنه هست؟
سلام
ببخشید آرام بخشی که خواب آور نباشه فقط حس استرس و نگرانی و کم کنه هست؟
سلام. من عمریه که بیخوابم.خانواده میگن چون میترسم خوابم نمیبره .اما میدونم که از ترس شب و ...اینا نیست.
همیشه وقت خواب که میرسه سرم رو که روی بالش میزارم تازه هزارو یک فکر بد و خوب میاد توی ذهنم و نمیتونم بخوابم.مثلا اگه ساعت 12 شب میرم زیر پتو کلی فکر میکنم و یهو که ساعت رو نگاه میکنم میبینم ساعت 3 شده.
نمیخوام دکتر برم
اگر آرامبخشی میشناسید که به درد این مشکلم میخوره بگین تا یکم مصرف کنم بلکه درست شدم.
با تشکر
❤ |
سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط sardargom
دقيق اين مشكل شما رو بنده هم حدود 2سال پيش داشتم، واقعا خيلي ازار دهنده هست ولي يه راه حل داره كه بدون نياز به دارو درمان ميشه.
احتمال داره تنظيم خوابتنون بهم خورده،به اين منظور ميگم كه اگه مثلا ساعت سه خوابتون ميبره و حدود ساعت نه صبح به بعد بيدار ميشين ،مطمئن باشيد كه تنظيم خوابتون بهم خورده بخاطره همين بهش عادت كردين و زودتر از سه نميتونين بخوابين ،براي مثال اگه من هميشه ساعت 12شب ميخوابيدم خب بخوام ساعت 9شب برم تو رختخواب مطمينا تا نزديك 12شب خوابم نميبره ،حالا راه حلش اينكه:
اگر هميشه حدودا ساعت سه خوابتون ميبره زودتر از اين ساعت توي رختخواب نرين و خودتون رو مشغول كاري كنيد تا ساعت مقرر برسه تا باعث نشه توي رخت خواب فكرتون چندين ساعت مشغول باشه و اينكه اگر ميخواهيد مشكلتون حل بشه حتما بايد،تاكيد ميكنم حتما بايد 2ساعت زودتر از خواب بلند بشيد براي مثال اگه هميشه ساعت حدود10 بيدار ميشيد سعي كنيد ساعت 8بيدار بشيد ،اگه اين كارو انجام بديد بعد دو يا سه روز ميبينين خيلي زودتر از ساعت سه خوابتون ميبره.
يه علت ديگه اي كه وجود داره اينكه:
ببينين برخي از ادما توليد انرژيشون زياد هست و در طول ساعات بيداري بايد حتما اين انرژي رو تخليه كنن تا شب راحت خوابشون ببره
اگر شما حدود ساعت سه ميخوابين و حدود ساعت هفت و هشت بيدار ميشيد بدونين مثل بنده تو اين دسته (ادم هاي) پر انرژي قرار دارين.
اگر ميخواين زودتر و راحت بخوابين حتما بايد در طول روز اين انرژي سرشار رو تخليه كنيد،درضمن فقط با تحرك جسمي اين انرژي تخليه ميشه مثل ،كار و يا ورزش
و اينكه تا ساعت مقرر هميشه گي ،توي رختخواب نريد كه فكر و خيال ازارتون نده ،و سعي كنيد از 24ساعت شبانه روز ،بيشتر از 6ساعت نخوابيد،حتي نيم ساعت بيشتر خوابيدن باعث ميشه شب سخت خوابتون ببره
بنده حدود 2سال هست كه با اين شيوه زندگي ميكنم و از دسته فكر و خيال هاي شب هم خلاص شدم.
موفق باشيد![]()
سلام مجدد
من از همون نوع اول هستم.تو فکر این روش بودم اما فکر نمیکردم جواب بده. اما وقتی ساعت خواب شما با این روش تنظیم شده پس حتما روی بنده هم جواب میده(ان شاالله).
سعی میکنم از این به بعد همون ساعتای 2 و 3 برم رخت خواب و هر روز یکی دو ساعت زودتر بیدار بشم تا شب بعدی زودتر خوابم بگیره.
روش خوبی به نظر میرسه امیدوارم کار ساز باشه.
واقعا جای تقدیر و تشکر داره که وقت میزارید و مشکل گشای خیلی ها هستید.
این روش رو حتما تست میکنم![]()
❤ |
خواهش ميكنم وظيفه اي بيش نيست
خب اگه تو نوع اول هستي خيلي خوبه راحت ميتوني رفع مشكل كني.
فقط دو مورد رو تاكيد ميكنم
از خواب زودتر بلند شو حتي يك ساعت هم كفايت ميكنه
وقتي تو رختخواب برين كه شديدا خوابتون بياد
به هفته نميرسه كه مشكلتون رفع ميشه.
موفق باشيد![]()
سلام .فکر میکنم این بیخوابی شما ناشی از فکرهای استرس اوری باشه که درهنگام خواب به سراغ اتون میاد.برای این منظور اگر سعی کنید که در ابتدا اون فکرهای مزاحم را از خودتون دور کنید فکر میکنم خالی از فایده نباشه این فکرهای دو دسته هستند فکرهای مزاحم که شما برای اونها کاری نمیتونید بکنید و فکرهای واقعی که ناشی از انجام ندادن کارهاتون و به تعویق انداختن اونهاست که برای حل اینها باید سعی کنید که کارهای به تاخیر افتاده اتون را هرچه سریع تر سر و سامان بدید اما درمورد فکرهای نوع اول(فکرهای مزاحم یا وسواسی ) که شما درموردشون کاری نمیتونید انجام دهید و فکر کردن به آن جز آزار روحی برای شما سودی نداره باید چند تا نکته را راعایت کنید.یکی اینکه وقتی این افکار به سراغ اتون میاد سعی نکنید که ان را سرکوب کنید و اجازه دهید هرچقدر میخواهد فکر ها به ذهن اتون باید و باخودتون بگید که فکرها بیاین من منتظرم ... اینجوری میبینید که نتیجه عکس داره دوم اینکه فکرهاتون را روی کاغذ بنویسید و بگذارید که ذهن اتون تخلیه بشه و اصلا افکارتون را سرکوب نکنید تا جایی که ذهن اتون به این افکار عادت کنه و به طور اگاهانه افکارتون را بازخوانی کنید (فکر را ایجاد کنید) وسعی کنید که به هیچ گونه فکر خنثی ساز اون فکر منفی فکر نکنید و فقط به اون افکار منفی فکر کنید و اونها را یادداشت کنید بعد از اون فهرست چند فکر ارام بخش و یا جالب را هم (مثلا صحنه طبیعت ویا گردش های خاطرانگیز با دوستان و..)را یادداشت کنید و سعی کنید که درهنگام وقوع فکر ناراحت کننده سریع اون فکر را با افکار ارام بخش جایگزین کنید.اینکار را به مدت ده دقیقه هرشب انجام دهید تا به مرور افکار وسواسی ناپدید شوند.
چند تا نکته کلی دیگه هم برای درمان بی خوابی وجود دارد که انشالا که براتون مفید فایده باشه:
1- به اندازه اي بخوابيد که براي احساس هوشياري و سرحال بودن در طي روز لازم است و نه بيشتر از آن.2- فقط موقع خواب در بستر باشيد. گذراندن زمان هاي طولاني در بستر، خواب را منقطع مي کند.
3- هر صبح در زمان مشخصي بيدار شويد و اين نظم را حتي در روزهاي تعطيل هم رعايت کنيد.
4- انجام فعاليت هاي منظم بدني، خواب را عميق مي کنند.
5- سر و صداي زياد خواب را مختل مي کند. درجه حرارت اتاق خواب را نيز در حد مطلوب نگاه داريد.
6- هميشه قبل از خواب يک شام سبک ميل کنيد، زيرا مصرف غذاي سنگين و مايعات زياد قبل از خواب، خواب را مختل مي کند.
7- از مصرف کافئين (چاي، قهوه، شکلات و ...)، الکل و سيگار خودداري کنيد.
8- از خواب نيمروزي دوري کنيد، مگر اينکه باعث اصلاح خواب در شبانه شود.
9- نگرانی شدیدی در مورد بهخواب نرفتن خود نداشته باشید.
10- تلاش زیادی برای بهخواب رفتن نکنید و وقتی خواب اتان نمی اید از رختخواب بیرون بروید و کار دیگری انجام دهید مثلا مطالعه کنید منتها در جایی غیر از رختخواب.
شاد باشید![]()