صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 17

موضوع: افسردگی و اضطراب

4314
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

افسردگی و اضطراب

ضمن سلام و تشکر بابت وقت و انرژی که بابت را ه اندازی این سایت هزینه شده به طرح مشکلم می پردازم:
    در زندگی هر کسی مجموعه ای از باید و نباید ها وجود دارند که مثل تابلوهای راهنما مسیر حرکت اون شخص رو در زندگیش مشخص می کنند. این بایدها و نبایدها رو از طرفی جامعه و از طرفی خونواده و اعتقادات دینی هر کسی مشخص می کنند. از اونجایی که ما توی جامعه ای زندگی می کنیم که یک جامعه ی اسلامی هستش . این هنجار ها و چارچوب ها رو تا حد زیادی با استناد به احکام اسلام مشخص می کنیم.
    حالا این میون مشکل من از جایی شروع می شه که بعد از 26 سال زندگی سایه ی فشار این چهارچوب رو ، روی تمام زندگیم احساس می کنم .  این باید ها و نبایدها که یه زمانی خیلی هاش برای من ارزش تلقی می شد حالا ارزش و اعتبار خودشونو از دست دادند . ذهن من پر شده از سوال ، سوال هایی که هر چقدر برای پیدا کردن جوابش تلاش می کنم به یه جواب ذرست و منطقی نمی رسم. من شک کردم به چیز هایی که زمانی برام ارزش بودن.  و این برای من سخته .

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: افسردگی و اضطراب

سلام  دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

شما چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات؟ میتونین برای ما از مشکلاتی که دارین یا سوال هایی که ذهنتون رو مشغول کرده مثال بزنین  تا واضح تر بشه به مشکلتون رسیدگی کرد

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من 26 ساله هستم و لیسانس گرافیک دارم.
    می دونین چیه؟ مجموعه ی همه ی این بایدها و نبایدهایی که من ازش حرف می زنم  برای رفتارهای  همه ی ما یه محدوده و کادر مشخص می کنه که در مورد خانم ها این محدوده  خیلی کوچکتر می شه  و این کادر خیلی بسته تر . همه چیز عالیه ولی تا زمانی که تو همه ی اون کارهایی که ازت توقعش هست رو انجام بدی بدون اینکه یه لحظه از این  فضا فاصله بگیری و به انجام خیلی از کارهایی که برات روزمره شدن فکر کنی و در کنار همه ی اونها یه چرا اضافه کنی.
    برای اکثر اونها یه جواب منطقی نیست . و تو  اونها رو انجام میدی صرفاٌ به خاطر اینکه بهت گفته شده درست اینه!
    اما کی اونقدر صلاحیت داره که خوب و بدو برای همه تعریف کنه. مگر نه اینکه از وجود همه ی اینها قرار بر اینه که ما به آرامش برسیم ولی چرا این روزها آرامش شده کم رنگ ترین جزء زندگی من؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

یزارین یه جور دیگه بگم. من از زندگی که دارم راضی نیستم . و نمی تونم چیزیو تغییر بدم . چرا ؟ چون من آدمهایی رو توی زندگیم دارم که دوسشون دارم و این علاقه به من اجازه نمی ده اونجوری که فکر می کنم زندگی کنم. من مجبورم طبق تعریف اونها از خوب بودن خوب باشم.  و بهای داشتن این صفت برای من، گرفتن خیلی از لذتهای طبیعی از خودمه.  من چیزی هستم که اونها می خوان من کاریو می کنم که اونها می خوان. من اون چیزی هستم که اونها دوست دارن ببینن. مجموعه ی همه ی اینها باعث می شه من حتی زیر آسمون و توی پاک ترین هوا هم احساس خفگی کنم.

5. بالا | پست 5
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    موجیم و وصل ما ، از خود بریدن است ساحل بهانه ای است ، رفتن رسیدن است
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز؛
    به تالار همیاری خوش اومدید...و ممنون که خیلی صادقانه تلاش کردید مشکلتون رو مطرح کنید؛
    بنده فکر میکنم شما همیشه دوست داشتید موردتایید دیگران قرار بگیرید.گاهی از واقعیت فرار میکنید و واقعیت درواقع برای شما چیزی هست که دیگران رو راضی میکنه.دوست خوبم،به نظر بنده حقیر بهتره خودتون رو از قید و بند و خط قرمزی که دور خودتون کشیدین رها کنید.اهل ریسک باشید.چرا میترسید مثلا با فلان کارتون یکی ناراحت بشه،دلیل نداره چون دیگران رو دوست داریم همیشه طبق نظر اونها کار کنیم.شما باید خود واقعیتان را پیدا کنید.راحت  زندگی کنید نه مصنوعی.بذارید هرچی میخاد بشه نجات خودتون مهمتر ازدیگران است.به خودتون بیندیشید.
    از حالتون بی خبرمون نذارید.

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

آدمایی که من از دوست داشتنشون حرف زدم پدر و مادرمند که مثه هر پدر و مادری نگران من هستن . اگه من بخوام اونجور که خودم می خوام زندگی کنم باعث رنجش و عذابشون می شم. من طمعی به اینکه مطلوب دیگران باشم ندارم. من خودمو سانسور نمی کنم که بقیه جذب من بشن. من انتخابهای خودمو ندیده می گیرم چون می دونم پدرو مادرم چیزی که من می خوامو نمی خوان. تضاد بین خواسته ی من و اونها اینقدر زیاده که  من مدام مجبورم برای ناراحت نشدن اونها از خودمو خواسته هام بگذرم. 
     اگر قرار باشه همه ی خط قرمز هارو ندیده بگیرم باید اسباب رنجش خونواده امو فراهم کنم، از طرفی هم زندگی که دارم اون چیزی نیست که من می خوام.

7. بالا | پست 7
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

مریم خانوم میتونید زندگی ایده آل رو تعریف کنید؟ینی دوس داری زندگیت چه جوری باشه؟چه چیزهایی تو رو دلخوش و امیدوار به زندگی کرده؟

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

در حال حاضر که هیچی، من دوست دارم  راحت زندگی کنم ، من دوست ندارم ازدواج کنم برای اینکه الان وقتشه، من دوست دارم با دوستام برم مسافرت و  کلا خوش بگذرونم ، من ترجیح میدم اگه قراره یه روزی ازدواج کنم یه دلیلی مهمتر از سن ازدواج پشت این تصمیم باشه. و خیلی چیزای دیگه که اینجا جای گفتنش نیست

9. بالا | پست 9
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

رابطه شما با مذهب و دین چطوره؟

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5208
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام  زهرا خانم
    من وجود خدارو قبول دارم و می دونم که خدایی هست، به این مسئله که بهشتی هست و جهنمی هم ایمان دارم، ولی در این مورد که چه کسی به بهشت و چه کسی به جهنم می ره با دین اسلام هم عقیده نیستم. میدونی چیه ؟ به نظرم دین اسلام همونظور که مسیحیت تحریف شده در بسیاری از احکام تحریف شده.

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد