-
2013_04_13, 20:12
بالا |
پست 1
جامع ترین اموزش های تصویری cmd
درس اول : در این درس توضیحاتی در مورد cmd و راه های باز کرن آن توضیح داده شده است.
درس اول 2 پارت هست برای مشاهده ی این درس هر 2 پارت رو دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
درس دوم : در این درس با با باز کردن cmd به روشی نوین آشنا می شوید.این روشی زمانی به درد شما می خورد که سیستم شما ویروسی شده و cmd باز نمی شود..
درس دوم 3 پارت هست برای مشاهده ی این درس هر 3 پارت رو دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
دوستان در بالا اشاره کردم درس های اول و دوم ساده هستند و چون می خواستم آموزش ها از مبتدی باشد تا حرفه ای
این 2 آموزش را ضبط کردم.البته دیدن آن ها خالی از لطف نیست.
از درس های 3-4 به بعد دیگر وارد دستورات cmd می شویم.
دانلود1
دانلود2
دانلود3
دانلود4
دانلود 5
هرکی منبعشو میخواد بگه واسش خصوصی بفرستم
-
-
2013_04_14, 10:56
بالا |
پست 2
RE: جامع ترین اموزش های تصویری cmd
درس سوم : در این درس با تنظیمات cmd آشنا می شوید.
این درس به 2 پارت تقسیم شده است. برای مشاهده ی آن هر دو درس رو دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
درس چهارم : در این درس با دستورات cls,cd..,cd\,attrib و.. آشنا می شوید.
این درس به 3 پارت تقسیم شده است . برای مشاهدی این درس هر 3 پارت رو دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
دانلود 1
دانلود 2
دانلود 3
دانلود 4
دانلود 5
-
-
2013_04_14, 19:42
بالا |
پست 3
درس پنجم : در این درس با نحوه ی مخفی سازی فایل ها در cmd آشنا می شوید
درس پنجم 4 پارت هست برای دیدن این درس هر 4 پارت را دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
دانلود 1
دانلود 2
دانلود 3
دانلود 4
-
-
2013_04_15, 13:07
بالا |
پست 4
منبع اش آشیانه هست دیگه 
اینکه میگن منبع در آخر مطلب ذکر بشه ، برای این هست که نویسنده اصلی شاید راضی نباشه مطلبش بدون اجازه اش انتشار پیدا کنه . برای همین باید در انتهای مطلب ذکر کنید منبع رو و یا لینکش رو قرار بدین.
حتی اگه مطلب رو خودتون نوشتید ؛ باید اسم خودتون رو بزنید یا اگه یه مطلبی بوده که به ایمیلتون ارسال شده باز بنویسد که از ایمیل ارسالی.
ممنون از همکاری تون
-
-
2013_04_17, 15:41
بالا |
پست 5
گفتم شاید اشیانه هم چون سایت هکه مجاز نباشه!!!!
-
-
2013_04_17, 19:52
بالا |
پست 6
درس ششم : در این درس با نوعی مخفی ساز فایل ها در cmd آشنا میشوید که نتوانید آن
ها را از قسمت tools\folder options نیز ظاهر سازید.
درس ششم 2 پارت هست برای دیدن این درس هر 2 پارت رو دانلود بعد با هم اکسترکت کنید.
تشکر نشانه ی رضایت شماست!
دانلود 1
دانلود 2
-