صفحه 1 از 3 123
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 22

موضوع: سهمیه های مربوط به ایثارگران

5379
  1. بالا | پست 1
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم مدیر
    شماره عضویت
    894
    صلوات
    164
    دلنوشته
    9
    حدایا شکرت ....
    سپاس
    2,176
    1,591
    دریافت
    1
    آپلودها
    0

سهمیه های مربوط به ایثارگران

در قرآن مجید آمده کسانیکه جهاد میکنند با کسانیکه در خانه های خود می نشینند و در جهاد شرکت نمیکنند مساوی نیستند.با این توضیح سهمیه ها و امتیازاتی که برای جانبازان و آزاده ها از جانب دولتها در نظر گرفته می شود قابل قبول است اما امتیازاتی که برای فرزندان انها لحاظ می شود آیا درست است و چه توجیهی دارد؟واینکه آیا با ثوجه به این آیه شریفه اگر امتیازات برای خانواده های مجاهدان هم باید باشد چرا در کشور ما فقط مربوط به شهدا و جانبازان و ازادگان عزیز است نه تمام مجاهدان که در طی جنگ آسیبی ندیده ند؟
     پاسخ: 
    اختصاص بعضي از سهميه‌ها مانند سهميه دانشگاه براي جانبازان ، رزمندگان و خانواده شهدا تبعيض و بر خلاف دستورات دين نيست، زيرا تبعيض در جايي است که افراد با شرايط مساوي، سهم نامساوي داده شود؛ در حالي که شرايط جانبازان و خانواده شهدا با افراد ديگر مساوي نيست. در زماني که برخي افراد به کارهاي خود مشغول بودند و تحصيل مي‌کردند، آنان وقت خود را براي دفاع از کشور صرف کردند و جان خود را دادند. برخي ديگر عضوي از اعضاي بدن خود را از دست دادند . اين مسئله مطمئناً آنان را آسيب پذير کرده و از امکانات مادي آنان کاسته است، پس بايد به نوعي جبران شود. از طرف ديگر. آنان با فداکاري، سهم عمده در حفظ نظام و تماميت ارضي کشور داشته‌اند. اگر فداکاري شهدا و جانبازان و رزمندگان نبود،‌ ما امروزه شاهد اقتدار ملي و عظمت در عرصه‌هاي مختلف نبوديم، بدين‌سان به پاس خدمات و فداکاري شهيدان و جانبازان، اختصاص برخي از سهميه‌ها براي فرزندان آنان، امر معقول و منطقي است.

حمايت از فرزندان قهرمانان و جانبازان ريشة عقلاني و بين‌المللي دارد. امروزه در کشورهاي ديگر نيز از جانبازان و قهرمانان خود تجليل و در ابعاد گسترده از آنان حمايت مي‌کنند. به خانواده هاي آنان نيز بها مي دهند. همچنين حمايت از خانواده شهيدان و جانبازان سبب مي‌شود اگر در آينده خطرات کشور را تهديد کند، فرزندان شهدا با اطمينان از نظام دفاع مي کنند.
    دقيقا نمي توان گفت در عصر رسول خدا(ص) و علي (ع) به خانواده شهدا سهميه اختصاص داده مي شد يا نه ؛ ولي حمايت از خانواده شهدا ، رزمندگان و جانبازان قطعا وجود داشته است. اينکه غنايم جنگي بين سربازان و لشگريان اسلام تقسيم مي شد ، در حقيقت کمک خوبي براي خانواده و رزمندگان بود، زيرا همين اموال بعد در اختيار خانواده سربازان اسلام قرار مي گرفت؛ و اين در حالي است که در جنگ ايران و عراق اموال-که به دست مي آمد- بين آن ها تقسيم نمي شد. همه اموالي که از دشمن گرفته مي شد ،در اختيار دولت قرار مي گرفت.

از طرف ديگر قانون در مجلس شوراي اسلامي نوشته مي شود و مخالفان و موافقان بحث مي کنند و بالاخره يک طرف راي بيش تر مي آورد و نظر آن طرف به عنوان قانون پذيرفته مي شود و اين قانون در شوراي نگهبان مطرح و بررسي مي شود، اگر با مباني ديني و مباني قانون اساسي مخالف نبود، تاييد مي شود. ممکن است ما و شما قانوني را صحيح ندانيم و استدلال هاي پشتوانه آن را سست شمرده و نپذيريم ،ولي بالاخره تا زماني که قانون است، بايد بدان عمل کنيم.

قانون تسهيلات براي آزادگان و جانبازان هم براي خود آزادگان و جانبازان و خانواده هاي شان ،يعني زن و فرزندشان امتيازاتي قائل شده ، ممکن است بعضي از امتيازها از نظر ما هم صحيح نباشد، ولي الآن اين قانون است و بايد اجرا شود.

البته درست است که بيت المال بايد به طور مساوي تقسيم شود ا
    ما حاکم اسلامي بودجه اختصاصي هم در اختيار دارد که بتواند مطابق اقتضاي مصالح از آن استفاده کند . نمونه هاي آن در تاريخ کم نيست .

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5035
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: سهمیه های مربوط به ایثارگران

سلام
    خوب خوبه که اینم بدونید 
    برای دانشگاه بچه های جانباز بالای 50 درصد سهمیه دارند و25 درصد ها تا الان نداشتند 
    چه برای کنکور ارشد و چه برای لیسانس
    البته دانشگاه آزاد سهمیه اندکی بچه های جانباز 25 تا 49 دارند
    راستی اوناهم که بالای 50 درصدن جای کسیو نمیگیرند
    مثلا اگر دردفترچه کنکور برای 1 رشته 20 نفر بخوان 22 نفر برمیدارند 20 نفر از غیرجانبازا 2 نفر از جانبازا پس این افراد جای کسیو نمیگیرند

3. بالا | پست 3
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اونایی که توی بسیج فعالیت میکنن چرا باید مثلا توی آزمون دانشگاه آزاد سهمیه داشته باشن؟
    اگر این سهمیشون قانونیه چرا واسه دانشگاه دولتی سهمیه ندارن؟چرا بعضی جاها دارن و بعضی جاها نه؟
    این سوالیه که تو ذهن من مطرحه،هرچند واسه خودم یه دلیل دارم اما زیاد قانع کننده نیست پس نمیگم.اگر کسی جواب سوالات بالا رو میدونه لطف کنه و پاسخ بده
  4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اصلا به چه دلیل بسیجیا باید سهمیه داشته باشن؟ بسیج زمان جنگ افکارشون فرق داشت رفتن جونشونو دادن الان که هیچ جنگ یا چیزی نیست که بخوان فداکاری کنن که البته اگرم باشه این بسیجیای الان ترسوتر از این حرفان جون بدن
    کار بسیجیای الان فقط اردو مجانی رفتن و یه سری تسهیلات براشون گذاشتنه خون اونا از ما رنگین تره؟ ما تو یه جامعه داریم زندگی میکنیم که فعلا کسی از این بسیجیا ندیدیم جونشو بخاطر کشورش بده

5. بالا | پست 5
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

این بسیجیای الان ترسوتر از این حرفان جون بدن
    فرگل خانم من نمیخواستم این سوالو کنم چون از بعدش میترسیدم که متأسفانه شما پیش کشیدید بحثش رو!منظورم گیر دادن به بسیجیهای بدبخته.من فقط یه سوال کردم که کاش نمیکردم.شما نسل قبلی بسیجیها رو دیدید؟الان چقدر توی بسیجیها گشتید و این حرف رو میزنید؟
    خواهر من(منظورم کلی هست،خواهر اینترنتی رو نمیگم!)خواهش میکنم بدون اطلاع حرفی رو نزنید

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

محض اطلاعتون دایی من بسیجی بودن شهید شدن پدرمم بسیجی بود زمان جنگ رزمنده هم بودن پس بیشتر از شما اطلاع دارم
    بعدشم الان همه دارن میبینن این بسیجیا رو. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است دور اطرافم پره از این بسیجیااااااا که چه سواستفاده گرایین فقط جایی که به نفعشونه بسیجین !!!!!!پس الکی دفاع نکنین

7. بالا | پست 7
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

محض اطلاعتون دایی من بسیجی بودن شهید شدن پدرمم بسیجی بود زمان جنگ رزمنده هم بودن پس بیشتر از شما اطلاع دارم
    خوش به سعادتشون.منظورم از اطلاع و شناخت،نسل فعلی بود.به اشتباه اون سوال رو در مورد نسل قبلی کردم
    بعدشم الان همه دارن میبینن این بسیجیا رو. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است دور اطرافم پره از این بسیجیااااااا که چه سواستفاده گرایین فقط جایی که به نفعشونه بسیجین !!!!!!پس الکی دفاع نکنین
    اینم ایشاالله بعدآ جواب خواهم داد

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2424
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    حالا که بحث به اینجا کشیده بزارید یه سوال که مدتها تو ذهنم من هست رو بپرسم.
    من منکر سختی های زندگی خانواده شهدا نیستم و اعتقاد دارم دولت باید  کمکهای مالی زیادی به این خانواده های عزیز داشته باشه و...
    اما سوال اینجاست آیا دادن سهمیه دانشگاه به فرزندان و خواهر و برادر و همسر و... آنها عادلانه است ؟ آن هم سهمیه هایی که تا 70 درصد هم میرسد ؟
    من یک جنوبی ام .جنوبی که در جنگ 8 ساله هزاران شهید داد  و با پایان یافتن جنگ خانواده های زیادی بودند که جز خانواده شهدا محسوب می شدند. در تمام دوران تحصیلم معلمان زیادی داشتم که با سهمیه ایی که داشتند توانسته بودند به دانشگاه راه پیدا کنند و متاسفانه با اتکا به همان سهمیه از بار علمی کمی برخوردار بودند و بیچاره دانش آموزان این دبیران.
    نظر شما چیه؟
    امضای ایشان
    هــــــمیشه از خـــــــوبی آدم ها
    بـــــــــرای خـــــــــودت دیــــــــوار بـــــــساز.
    هـــــــر وقــــــت در حـــــــــق تـــــــو بــــــــدی کـــــــــردنــــد،
    فـــــقطـ یــــــــک آجـــــــــر از دیــــــــوار بــــــــــردار
    بــــــــــی انــــــــــصافــــــیســ ـــت اگــــــــــــر دیــــــوار را خــــــراب کــــــــــنی

9. بالا | پست 9
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم مدیر
    شماره عضویت
    894
    صلوات
    164
    دلنوشته
    9
    حدایا شکرت ....
    سپاس
    2,176
    1,591
    دریافت
    1
    آپلودها
    0

ببینید دوستان

با توجه بی این بخش از ارسال بنده

از طرف ديگر قانون در مجلس شوراي اسلامي نوشته مي شود و مخالفان و موافقان بحث مي کنند و بالاخره يک طرف راي بيش تر مي آورد و نظر آن طرف به عنوان قانون پذيرفته مي شود و اين قانون در شوراي نگهبان مطرح و بررسي مي شود، اگر با مباني ديني و مباني قانون اساسي مخالف نبود، تاييد مي شود. ممکن است ما و شما قانوني را صحيح ندانيم و استدلال هاي پشتوانه آن را سست شمرده و نپذيريم ،ولي بالاخره تا زماني که قانون است، بايد بدان عمل کنيم.

کاملا جواب مشخص میشه..

اما در خصوص بسیجیا الان و قدیم ی نکته ای هستش

من نمیخوام ارزش کار بسیجیا قدیم رو زیر سوال ببرماااا.. به هیچ عنوان... میخوام بگم وقتی میام انتقاد میکنیم خیلی از جنبه ها رو باید در نظر بگیریم

ببینید... زمانی که بسیجیا قدیم بودند .. اوایل انقلاب بود... همه یکپارچه بودند .. درسته هجمه فرهنگی بود ولی نه تا حد الان.. اون موقع همه تحت امر رهبری بودند .. جوونا پای مکتب خیلی از شهدا بودند
    الان تو هر مسجدی بری حداقل 15 تا شهید عکسشون به درودیوار مسجده... همه همبسته و یک دل بودند
    تو همچنین شرایطی نا خودآگاه همه به سمت خدایی بودن پیش میرند
    این دقیقا مث خیلی از جلسات روضه و سخنرانیای ماست  که تا توش هستیم کلی استغفار میکنیم بعد که بیرون میاییم دوباره یادمون میره و همون آدم گناهکار میشیم(منظورم خودمه )

ولی الان چی
    طرف متولد 73 داره از شیشه و کراک و... صحبت میکنه(چه دخترش چه پسرش)

شما باید سرگذشت شهدا رو بخونید باید وصیت نامه هاشونو بخونید ببینید دیدگاههاشون با توجه به سن کمشون چقد والا بوده.. بعد بیایید این سخنانو تو زندگی به کار ببیرید.. نه اینکه بگید اونا قدیم اونجوری بودند الان هم جوونا اینجوریند

از طرفی همه جا و در همه گروه ها افراد فاسد هستند.. حتی قدیمشم بوده نمیشه منکر شد
    نمونه بارزش کسانیه که عاملین بمب گذاری و ترور خیلی از شخصیتهامو بودند(خیلیاشون نماز شبشونم ترک نمیشده.. یا دو تا خودکار تو جیب لباسشون بوده که یکی شخصی بوده یکی برا بیت المال)
    پس باید تا حدودی این مقایسه ها رو کنار گذاشت

اما از بحث دور نشیم
    الان هرچقدم وضعیت بسیجو بسیجیا خراب هم باشه باز خانواده ها بهترین راه برای در امان موندن بچه هاشون از خیلی از این هجمه هارو بسیج میدونند.. چون بالاخره هر جا پایگاهی هست قطعا مسجد هم باهاش همراه و صد در صد به برکت اون مساجد خیلی از بلایا دفع میشه
    اینجاست که وجود همچنین سهمیه هایی خودشو نشون میده ... وقتی دشمن داره جوونارو از مسیر الهیشون منحرف میکنه.. چرا ما دست رو دست بزاریم؟؟؟
    دشمن اینهمه هزینه میکنه کلی فیلمای مستهجن تولید میکنه
    کلی مواد مخدر با هزینه های بالا وارد مملکت میکنه و با قیمت خیلی ارزون در اختیار جوونا قرار میده

اونوقت ما به جای اینکه با ی دید گسترده با این موضوعات نگاه کنیم.. فقط دوس داریم همه چیو زیر سوال ببریم

الان بسیج همین سهمیه رو نداشته باشه و اردوهارو (که همشم رایگان نیست) به نظر شما جوونای امروزی سمت بسیج میرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالاخره باید چیزی باشه که جوون راغب شه جذب بشه.....
    شاید پیش خودتون بگید حالا چرا از سهمیه دانشگاهها مایه میزارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(یکمی منصفانه فک کنید جوابتونو خواهید گرفت)

من خودم منتقد
    خیلی چیزا هستم ..اما .. هستند هنوز کسانی که با یک جمله ی قلبی رو به لرزه درارند و سمت خدا بکشونند
    هستند کسانی که با وجو اینکه دوتا پا ندارند(جانباز جنگ) ولی به احترام جوون فَشنی که ما ببینیم میگیم این از ارازل و اوباشه وقتی وارد مسجد میشه رو دوتا عصاش وای میسه که بگه تویی که اومدی اینجا... ارزش داری تو احترام داری...

ی نکته دیگه ام یادم افتاد
    همین فتنه 88 رو بیاد بیارید.. هنوز دور نشدیم ازش
    شما فک میکنید اگه همین بسیجیایی که دارید میزنیدشون زمین نبودند چی میشد؟؟؟؟
    اگه این نیروی مردمی نبود چی میشد؟؟؟؟؟
    کسی جرات میکرد تو اون شبا بعد ساعت 9 شب بره بیرون؟؟؟؟
    دیدید چه جوری زندگی مختل شده بود؟؟؟؟(اونایی که تهران بودند کلاشونو قاضی کنند حرفامو تایید میکنند)
    میدونید این بچه بسیجیا چند تا بمب رو پیدا کردند و گزارش دادند و خنثی شد؟؟؟؟؟
    میدونید چند نفرشون کشته شدند تا الان ما راحت بشینیم پشت سرشون حرف بزنیم؟؟؟
    اگه این بسیج نبود الان وضعیت ما شبیه سوریه بود..

کمی منصف باشیم
    نباید به خاطر عده ای آدم از خدا بی خبر ی جنبش یا ی مجموعه رو زیر سوال برد

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2424
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون از توضیحتون .

ولی اجازه بدید من قانع نشم
    امضای ایشان
    هــــــمیشه از خـــــــوبی آدم ها
    بـــــــــرای خـــــــــودت دیــــــــوار بـــــــساز.
    هـــــــر وقــــــت در حـــــــــق تـــــــو بــــــــدی کـــــــــردنــــد،
    فـــــقطـ یــــــــک آجـــــــــر از دیــــــــوار بــــــــــردار
    بــــــــــی انــــــــــصافــــــیســ ـــت اگــــــــــــر دیــــــوار را خــــــراب کــــــــــنی

صفحه 1 از 3 123

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد