-
2013_04_14, 12:04
بالا |
پست 1
استفاده از کتابخانه های مطرح دانشگاههای واقع در تهران
سلام
می خواستم بدونم نحوه ی عضویت در کتابخانه های دانشگاههایی مثل علامه یا تهران چطوریه؟
آیا کسی هست که در آنجا درس بخونه و بشه به طریق اون من از کتابهای اونجا استفاده کنم؟یه تحقیق مهم دارم که شدیدا به کتاب و یا پایاننامه های اون دانشگاهها نیاز دارم
-
-
2013_04_14, 12:51
بالا |
پست 2
-
-
2013_04_14, 18:24
بالا |
پست 3
RE: استفاده از کتابخانه های مطرح دانشگاههای واقع در تهران
-
-
2013_05_14, 16:05
بالا |
پست 4
سلام
من برای پایان نامه لازم بود که از کتابخانه (پایان نامه ها) دانشگاه علامه استفاده کنم
برای این موضوع از رئیس دانشگاهم نامه گرفتم ولی اجازه استفاده را به من ندادند
گفتند این کتابخانه برای دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه خودمان است یا باید کارت الغدیر داشته باشین
تا آنجایی که من می دونم کارت الغدیر مخصوص دانشجویان دانشگاههای دولتی دیگه است.
من که دانشگاه آزاد درس می خونم تکلیفم چیه؟
موندم چی کار کنم 
-
-
2013_05_14, 16:31
بالا |
پست 5
سلام چرا از کتابخونه ملی استفاده نمیکنید طبق قانون نشر هرکتابی که منتشر میشه یک نسخه اش میره کتابخونه ملی پایان نامه هم داره
-
-
2013_05_14, 18:18
بالا |
پست 6
مرسی عزیزم از راهنمایی تون
شما اطلاع دارین همه پایان نامه ها رو کتابخانه ملی داره؟
-
-
2013_05_14, 22:20
بالا |
پست 7
شما میتونید موضوع پایان نامه اتون را در کتابخانه تربیت مدرس که از ساعت یک بعدازظهر به بعد برای همه قابل دسترس هست سرچ کنید و متوجه بشید که موضوع پایان نامه اتون در کدوم کتابخانه ها هست اونجا بهتون نشون میده و اگر در خود همون کتابخونه باشه که بصورت فایل پی دی اف در اختیارتون میزارد اگر هم نباشه متوجه میشید که در کدوم کتابخونه ها هست دانشگاه تهران هم اجازه میدن از کتابخونه اشون استفاده کنید منتها باید مبلغی را بپردازید بقیه کتابخونه ها رو اطلاع ندارم کتابخونه ملی هم پایان نامه داره منتها باید سرچ کنید و از موضوعات اونجا مطلع بشید
-