-
2013_04_14, 14:39
بالا |
پست 1
دخالت خانواه همسر در زندگی
سلام من 24 اسفند 91 عقد کردم. خانواده همسرم خیلی روی او تسلط دارن اگر 3یا 4 ساعت بامن باشد مدام به او زنگ میزنن و کنترلش میکنن .یا دائم مسخره اش میکنن که بی عرضه وزن ذلیل است.
همسرم فرزند اول خانواده است و تقریبا همه کارهای منزلشان را او انجام مید هد دائم نگران است که خانواده اش از او ناراحت نشوند من خیلی نگرانم که همسرم را از من جدا کنن دائم فکر میکنم که همسرم مرا دوست ندارد و خانواده اش را به من ترجیح می دهد لطفا مرا راهنمایی کنید
-
-
2013_04_14, 14:49
بالا |
پست 2
RE: دخالت خانواه همسر در زندگی
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
شما و همسرتون چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ چطوري باهم آشنا شديد؟ نظر خانواده ايشون در مورد شما چيه؟ از اول بهشون تسلط دارن يا بعد از ازدواج اينطوري شدن؟ چقدر نسبت به همسرتون شناخت داريد؟ در اين مورد با خود ايشون حرف زدين؟ اگر بله جوابشون چي بوده؟ 
-
-
2013_04_14, 19:00
بالا |
پست 3
من 21 سالمه و همسرم 26 ،من دانشجوی کارشناسی و همسرم دانشجوی کارشناسی ارشد،
ازدواج ما به صورت سنتی بود و آشنایی خاصی باهم نداشتیم . خانواده همسرم با من خوب رفتار میکنن ولی زمانی که من نیستم به همسرم فشار میاورن که زیاد باهم نباشیم .ا
قبل از ازدواج هم همینجوری بودن در صورتیکه با خواهر و برادرش اینگونه رفتار نمیکنن و آنها خیلی آزادند
بله با همسرم صحبت کردم ولی همسرم می گوید که نمی تواند روی حرف پدر و مادرش حرف بزند و باید حرمت نگه داریم . و می گوید که من دوست ندارم که دیگران مرا مسخره کنن پس کم همدیگر را ببینیم.
-
-
2013_04_14, 23:33
بالا |
پست 4
-
-
2013_04_15, 11:32
بالا |
پست 5
سلام
مرسی از تبریکتون و راهنماییتون
همسرم معمولا در بیشتر کارها از خانواده اش اجازه میگیرد مثلا وقتی برای عید دیدنی میخواستیم به منزل فامیل های من برویم حتما باید با خانواده اش تماس میگرفت و از آنها اجازه می گرفت. وحتی در خریدهای ساده .
یا اگر یک روز کامل خانه ما باشد در حالیکه مدام با خانواده اش در حال تماس است وقتی به خانه می رود وا لدینش با او قهر می کنند به گونه ای که همسرم دو سه روز به خانه ما نمی آید تا والدینش راضی شوند.
همسر من مهندس کامپیوتر است و سربازی هم رفته.
مشکل من این نیست که چند ساعت را بامن باشد مشکل اینجاست که این اجازه گرفتن ها و کنترل کردن ها تمام شود. یا مثلا اگر سه چهار روز من را نبیند یک دفعه هم تماس نمی گیرد و فقط پیامک می دهد.
-