-
2013_04_15, 15:00
بالا |
پست 1
پرخاشگری و بد دهنی کودک
سلام من یک برادر سه ساله دارم که دائم پرخاشگری می کند وبچه های دیگر را می زند .در منزل مدام وسایل را پرت می کند وقتی فر د غریبه ای به خانه ما می آید این کار را بیشتر انجام می دهد و دائم گریه می کند وسایل را پرت مکند و حر ف های زشت می زند . لطفا مرا راهنمایی کنید که با او چگونه رفتار کنم .
-
-
2013_04_15, 15:24
بالا |
پست 2
RE: پرخاشگری و بد دهنی کودک
سلام
شماچندسالتونه؟تحصیلاتتون چیه؟شماچندتابچه هستید؟ رابطه ی خودتون و پدر ومادرتون بابرادرتون چطوره؟برادرتون درچه موقعیت هایی بیشتر این رفتارها رونشون میدن؟شمادرمقابل این رفتارهاش چگونه باهاش رفتارمیکنید؟
-
-
2013_04_15, 17:52
بالا |
پست 3
سلام خدمت شما
در خانواده شما فرزند جدیدی متولد نشده ؟در سال های پیش از مدرسه شاید این اندازه پرخاشگری صرفاً نشان دهنده این باشد که کودک می خواهد انواع مختلف کنش متقابل اجتماعی را داشته باشد.همچنین برای درمان پرخاشگری ایشون باید ابتدا نوع پرخاشگری ایشون مشخص بشه.ایا در خانه به ایشون کم توجه میشه و ایشون از این طریق به اهداف اشون میرسن ؟(پرخاشگری وسیله ای)یعنی کودک پرخاشگری را وسیله ای قرار میدهد برای رسیدن به اهداف اش که در این موارد برای حذف رفتار منفی کودک اطرافیان باید به کودک کم توجهی نشون بدن یعنی تا بچه جیغ و داد زد سعی نشه که اون وسیله را به کودک بدهیم تا اروم بشه بلکه با یک اخم ،محل را ترک کنیم تا کودک متوجه بشه که از طریق پرخاشگری نمیتونه به خواسته هاش برسه اگر پرخاشگری،پرخاشگری الگویی باشه یعنی کودک این رفتار را در محیط خانواده یاد گرفته است باید اطرافیان رفتارشون را تصحیح کنند تا کودک هم یاد بگیرد در برخی مواقع هم کودک دارای اضطراب یا افسردگی هست که این تعارضات درونی را با پرخاشگری نشون میدهند شما ابتدا سعی کنید نوع پرخاشگری ایشون را بشناسید بعد سعی در رفع ان داشته باشید
موید باشید
-
-
2013_04_15, 19:37
بالا |
پست 4
سلام من فرزند اولم 21 سالمه ، خواهرم 18 سالشه و برادرم فرزند آخر خانواده است.
من و خواهرم دانشجوی کارشناسی هستیم. تقریبا همه اعضای خانواده به جز پدرم سعی می کنن که با او مدارا کنن ولی گاهی اوقات که واقعا با کارهایش اعصاب همه را خرد می کند تنبیه می شود .
برادرم بیشتر زمانی که مهمان داریم یا زمانی که پدرم از سرکار به منزل می آید این رفتارها را نشان می دهد و حرف های بد می زند .
من و خواهرم سعی می کنیم که اورا با اسباب بازی و بازی کردن ، نشان دادن کارتون های جدید سرگرم کنیم ولی زود از این کارها خسته میشود وبه کارهایش ادامه می دهد. و وقتی او را به پارک یا جایی می بریم که با بچه های دیگر بازی کند آنها را می زند و اسباب بازیهایش را بچه های دیگر نمی دهد.
-
-
2013_04_15, 19:41
بالا |
پست 5
سلام در پاسخ به م.ن
نه برادرم فرزند آخر است و تقریبا می توان گفت که پرخاشگری وسیله ای است.ولی وقتی به در مقابل جیغ زدنهای او بی توجهی نشان میدهیم دست بردار نیست و تقریبا دو سه ساعت گریه می کند همه وسایل خانه را به هم می زند وسایل را می شکند .
-
-
2013_04_15, 22:23
بالا |
پست 6
سلام
همین بی توجهی که شماگفتید نشان می دهید باعث کم شدن پرخاشگری برادرتان می شود و این خیلی خوب است(البته منظور ما از بی توجهی این است که حتی اخم و دعوا هم نکنید چون اخم نوعی توجه منفی است که گاهی بچه ها به این نوع توجه هم نیاز دارند بنابراین طوری رفتار کنید که انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و به کار خودتان ادامه دهید) ، همانطور که شماگفتید ممکن درابتدا بادیدن بی توجهی شما پرخاشگری برادرتان ادامه یابد و بیشتر شود ولی نگران نباشید مطمئن باشید پس از مدتی که شما بی توجهی نشان دهید چنان این رفتار در برادرتان کم می شود که خودتان هم تعجب می کنید، چون کودکان باهوش تر از این حرف ها هستند و می دانند از چه طریقی توجه بزرگترها راجلب کنند.و در کنار این بی توجهی که همین که پرخاشگری برادرتان کاهش یافت به او توجه کنید و به رفتار های خوب او توجه و آنها را تشویق کنید که این رفتارها در او افزایش یابد، چون بچه ها نیاز به توجه و محبت دارند و این نیاز آنها باید تامین شود.
موفق باشید
-
-
2013_04_15, 22:36
بالا |
پست 7
مرسی از راهنماییتون
-
-
2013_05_05, 14:41
بالا |
پست 8
سلام مشاوران عزیز
من مشکلی مشابه این موضوع رو می خواستم مطرح کنم، دیگه تاپیک جدا ایجاد نکردم .. خوب چون بچه ها با هم متفاوت هستند دلیل کارهاشون هم ممکنه متفاوت باشه.
مشکل مربوط به پسر دوستم هست. 3 سال و نیمشه- خیلی هم شیطون و پر انرژیه- برای این پیش مشاور رفتن گفتن بیش فعالی خفیفی داره و نیاز به دارو هم نداشت... اما جدا از همه مشکلاتش و لجبازی هاش که خوب اقتضای سنش هم هست ... این آقا محمد طه جدیدا مثل اینکه بد دهنی می کنه و هر چیز بد رو زود یاد می گیره و به پدر و مادرش میگه... این در صورتیه که دوستم میگه اصلا از این حرف ها تو خونه استفاده نمی کنند و حتی پدرش خیلی با این بچه لفظ قلم صحبت می کنه... براش داستان های ادبی تعریف می کنه و ... دوستم می خواست بدونه چه کار کنه که پسرش حرف های بد رو تکرار نکنه... یک مدت بی توجهی بهش کردند و راهکارای دیگه رو هم امتحان کردن اما مثل اینکه دوست داره حرف هاش رو تکرار کنه.
البته من بهش گفتم که طبیعیه و اون هنوز معنای این حرف ها رو نمی فهمه یک جا شنیده (یا تلویزیون یا بیرون ) تکرار می کنه و وقتی می بینه شما حساس هستین بیشتر خوشش میاد و تکرار می کنه. اما دوست داشت نظر روان شناس ها رو هم بدونه که ریشه ای درمانش کنه.
از راهنماییی تون ممنونم. هر سوالی لازم بود من ازشون می پرسم
-
-
2013_05_05, 18:36
بالا |
پست 9
سلام علیکم؛ببینید دلیل نمیشه چون کودک درخانه حرف زشتی نمیشنود یاد نگیرد،امکان دارد از جای دیگری که حتی پدر و مادر فکرش را نمیکنند حرف زشت یاد بگیرد.چون اینطور نیست که بگوییم بر فرض مثال کودک به طور غریزی این حرف ها را بلد باشه.این چیزها اکتسابی است.حالا چنانچه کودکی انرژی مضاعف داشته باشد باید بررسی های لازم صورت بگیرد تا مشکلش دقیق مشخص شود.مهمترین بررسی اختلال توجه میباشد.باید دقت کنید و ببینید که آیا این کودک در تمرکز و دقت و توجه مشکلی دارد یا نه؟و یا اینکه زود حواسش از جایی به جای دیگر پرت میشود یا نه؟!در مواردی که بیش فعالی تشخیص داده شود پزشک ریتالین تجویز میکند.اما معمولا در شرایط بیش فعالی پایین کمتر ریتالین تجویز میشود.و با توجه به شدت این بیماری میزان تجویز آن متفاوت است.البته خاطر نشان کنم که ما این بیماران را معمولا با ریتالین مداوا نمیکنیم و با تجویز یکسری ورزش ها تحت مداوا قرار میدهیم.حالا چنانچه تشخیص داده شد که کودک شما مشکل بیش فعالی ندارد و فقط انرژی زیادی حالا به هر دلیلی دارد،بهترین شیوه فرستادن این کودک به کلاس های ورزشی برای تخلیه انرژی اش به شیوه مثبت می باشد.موید باشید.
-
-
2013_05_06, 07:31
بالا |
پست 10
باسلام
پرخاشگری لفظی در دوران کودکی صرفاً نشان دهنده اين هست که کودک مي خواهد انواع مختلف کنش متقابل اجتماعي را داشته باشد. از طرفی والدين کودکان پرخاشگر غالباً به هنگام اعمال قواعد و معيارها خشونت دارند و پرخاشگرند و کودک نیز از اونها الگوبرداری می کند.وقتي که واکنش خشونت آميزي بروز مي کند ساير اعضاي خانواده کاري مي کنند که باعث دامن زدن به رفتار پرخاشگرانه مي شوند (مداخله در دعوا و...)در صورتی که والدین باید رفتار خوب و بد بچه را با پاداش و تنبیه متعادل کنند و این نکته را هم لحاظ کنند که در پاداش کردن و تنبیه کردن رفتارباثباتی داشته باشند
از طرفی پرخاشگری دلایل مختلفی میتونه داشته باشه(ناکامی،اضطراب یا افسردگی،الگوپذیری از اطرافیان و نه لزوما خانواده)که ابتدا باید علت اون بررسی بشه.اما در کل در برخی خانواده ها وقتی کودک الفاظ زشت را به زبان کودکانه بیان می کند بعضی از اطرافیان با خنده یا هر کار تشویق کننده دیگری این عمل را در کودک اشون تقویت میکنن و کودک فکر میکنه که کار خوبی انجام داده و این کار را تکرار میکنه پس باید توجه داشت که در برابر این عمل کودک ،همچین واکنشی نشون داده نشه همچنین بهترین توصیه این هست که در مقابل این رفتار کودک،رفتاری حاکی از نارضایتی(نه تنبیه بدنی) نشون بدهند که کودک متوجه این عمل خود بشود.همچنین قابل ذکر هست که بددهنی در برخی از اختلالات روانی و رفتاری کودکان دیده میشه که در صورت وخامت اوضاع باید به روانپزشک رجوع کنند تا کودک از نظر داشتن اختلال سلوک یا شخصیت یا موارد دیگر بررسی شود
مویدباشید
-