صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 14

موضوع: ترغیب به ازدواج

3408
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5293
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ترغیب به ازدواج

باسلام
    من امدت 2 سال هست که بایک نفر آشناشدم و وقتی ازون درمورد ازدواج میپرسم میگه هنوز تصمیم به ازدواج ندارم اما شاید در آینده نظرم عوض بشه. ایشون از لحاظ مالی آمادگی دارند. تکلیف من چیه این رابطه را قطع کنم یا ادامه بدم؟

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

RE: ترغیب به ازدواج

سلام
    احتمالا ایشون قصد ازدواج با شما رو ندارند و هدفشان از آشنایی با شما چیز دیگری است
    به وعده های دروغین اعتماد نکنید

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

شک نکن که داری مسخره میشی...
    ولش کن بره...
    هرچی زودتر تمومش کنی به نفع خودته...
    نگران بعدشم نباش

4. بالا | پست 4
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

شما و ايشون چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات؟ چطوري باهم آشنا شدين؟ خانواده ها از اين رابطه خبر دارند؟ قصد ايشون از اين رابطه چي بود؟ چقدر نسبت به هم شناخت دارين؟ رابطه تون در چه حدي هست؟ ايشون قبلا با كسي هم رابطه داشتند؟ اگر بله دليل جداييشون چي بوده؟ 

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5293
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من 28 وایشون 34 سال دارن.هردو لیسانس. توی آموزشگاه زبان آشنا شدیم. خانواده ها اطلاع ندارن. قصد خاصی نداشتن. رابطمون نزدیک هست. گفتن که با کسی بودن ولی اون دختر چون می خواسته ازدواج کنه ازشون جدا شده.
    به من هم گفتن که فعلا قصد ازدواج ندارن ونمیدونن در آینده چی پیش میاد.

6. بالا | پست 6
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

سلام دقیقا همان حدسی که من میزدم
    اگر شما قصد ازدواج دارید بهتر که رابطتون رو قطع کنید
    متاسفانه امروزه زندگی جدیدی مد شده که دختر و پسر سالها بدون عقد و ازدواج با هم زندگی میکنند و وقتی هم از همدیگر خسته شدند به دنبال شریک جنسی جدید میروند و اینجا بیشترین ضربه را دختر میخورد چون در فرهنگ ما چنین زندگی ای رواج پیدا نکرده
    موفق باشید

7. بالا | پست 7
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

ببينيد ارتباط دوستی که بین این آقا و دختر قبلی و همچنین ارتباط بر قرار کردنشون باشما نشون دهنده ی این هست

که این شخص با نفس عمل ازدوج مشکلی ندارن و همچنین بهش احساس نیاز هم میکنن.اما مشکل از دو حالت خارج

نیست :

یا این که واقعا سد هایی بر سر راه ازدواج این آقا هست که عمده ی این سد ها رو خانواده ایجاد میکنه  و یا این آقا از قبول

مسئولیت و مشکلات بعدی حراس دار
    ن در این کنار ممکن هم هست که این آقا از ارتباط با شما نسبت سوء داشته باشند

حالا یا به صورت افراطی یا به صورت فطری ولی با توجه به سن و سال ایشون ، عمده ی مشکل ایجاد شده به احتمال زیاد از

دو حالتی که گفته شد خارج نیست

توجه داه باشید به شما اصلا توصیه نمیکنم که  از این آقا مستقیما دلیل رو جویا بشید در وهله اول تکلیفتون رو با خودتون

مشخص کنین ، ببینین چند درصد معیار های شما رو این آقا دارن بعد در نظر داشته باشید  که موقعیت های دیگر شما چگونه

هستن و آیا تا زمان صبر کردن برای این آقا  از دست خواهند رفت  یا خیر تمام این موارد رو در نظر بگیرید  و نتیجش رو به ما

برای کمک بیشتر بگین 

اما در آخر دوتا توصیه یکی سعی کنید به همراه این آقا برای مشاوره ی حضوری ، حتما پیش یک مشاور وقت بگیرین و دوم

این که سعی کنید یکی از اعضای مورد اعتماد خانواده (اگر ممکنه مادر) رو در جریان قرار بدین  تا به شما در تصمیم گیری بهتر

کمک کنند

موفق باشيد

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5293
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

باتشکر از راهنماییتون
    خودم فکر میکنم به دلیل اینکه بهش گفتم خانوادم خیلی سختگیرن و هر خواستگاری میاد میگن حتما باید مسکن داشته باشین چون در شرایط حاضر با حقوقی که یک کارمند داره اجاره کردن خونه و امرار معاش سخته ،میترسه پا پیش بزاره و اعنماد بنفسش رو از دست داده. درحالیکه یه خونه 60 متری داره در یکی از مناطق خوب شهر وکارمند هم هست. اما از نظر مالی خانوادش ازمن در سطح پایین تر قرار دارند. از صحبتهاش مشخصه که خودش رو خیلی پایین میبینه درحالیکه اونا متوسط رو به پایین هست ومن متوسط رو به بالا. اینم اضافه کنم که فرد متین و باشخصیتی هست وخیلی هم احساس مسئولیت داره . خودم حدس میزنم شاید میخاد امکاناتش رو گسترش بده بعد اقدام کنه، اما گاهی هم شک میکنم که نکنه اصلا من فرد مورد نظرش برای ازدواج نباشم. خودتون میدونید که جامعه ما همچین رابطه هایی رو نمی پذیره من هم بخاطر همین ناراحتم.

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5293
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

در مورد معیار تمام معیارهای اخلاقی و جسمی رو که می خوام دارن.
    اینکه بخوام صبر کنم لطمه ای بهم نمیزنه فقط اینکه رابطه پنهانی داریم وترس از اینکه خانواده و فامیل متوجه بشن خیلی آزارم میده، البته هفته ای یکبار هم بیشتر همدیگرو نمی بینیم. و موضوع دیگه اینکه آیا این رابطه میتونه برای سالها ادامه داشته باشه یا علاقش به من ازبین میره؟

10. بالا | پست 10
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام

توصيه میکنم توی حرف هاتون  همیشه به گونه ای در ارتباط باشید که این آقا شما رو به عنوان یک پشتوانه نگاه بکنن و

حضور شما رو کمکی برای بهتر شدن شرایط زندگی تلقی کنن نه یک نفر که منتظر آماده بودن شرایط هست که به زندگیش

بره و بعد از اون فقط پول خرج کنه خودتون رو یک یار و همدم روز های سختی و شادی نشون بدین  تا با دیدن شما به توانش

اضافه بشه و خودش رو به تنهایی مسئول امرار معاش خانواده نبینه  اما در این لوا مراقب سوء استفاده های احتمالی هم

باشید

موفق باشيد 

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد