نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: همسر من عادت به قهر کردن دارد

2304
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5294
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

همسر من عادت به قهر کردن دارد

با قهر آقایون چطور باید برخورد کرد؟

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: همسر من عادت به قهر کردن دارد

سلام
    اول باید ببینید شما چه کارهایی انجام می دهید که ایشان را ناراحت میکنید تا قهر کنند ورفتارهای خود را نسبت به همسرتان اصلاح کنید اما اگر واقعا بی دلیل قهر میکنن واین کار برایشان عادت شده باید بی محلی کنید نه به همسرتان بلکه به قهر کردن ایشان مثلا وقتی قهر میکنند اصلا به روی خودتان نیاورید که قهراست صحبت های معمول خود را انجام دهید،و با ایشان مانند روزهای معمول رفتار کنید طوری باشید   که همسرتان  فکر کند که  شما نمیدانید  قهر کرده است،باز هم تکرار میکنم این کار را زمانی انجام دهید که واقها شما مقصر نیستید وهمسرتان از روی عادت قهر میکنند اگر نه باید روی رفتار خود تمرکز داشته باشید.

3. بالا | پست 3
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

شما و همسرتون چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج كردين؟ سر چه مسائلي قهر ميكنند؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ عكس العمل شما در مقابل قهر كردن هاي ايشون چيه؟ از اول اينطوري بودن؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5647
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وارش هستم 25 ساله از کرج 
    1 سال است که با یکی از فامیل های مادرم عقد کردم ، و البته در این سالها هر گز ایشان ندیده بودم بعد از خواستگاری و یک جلسه که ملاقات داشتیم تصمیم گرفتم تمام حقایق و نقطه ضعف هایم را به ایشان بگم و تمامی مشکلات را برایشان گفتم و ایشان نیز پذیرفتن و حتی در جواب من که شما چه توقعی از من دارید گفتن هیچ توقعی و  همین جوری من رو می خواهد حتی به جواب منفی من اعتراض کرد و شروع به گریه کردن .
    بعد از 15 روز که از بله بران می گذشت به اصرار عقد کردیم  من و خانواده ام بسیار ناراضی بودیم چون  شناخت لازم را نداشتیم ولی ایشون اصرار و البته به جرو بحث لفظی انجامید و من کوتاه آمدم .
    ما هم به لحاظ سبک زندگی و هم توقعمان از زندگی کاملا متفاوت هستیم و با دیدگاههایی بسیار متضاد به طوریکه ایشان خیلی راحت جلوی جمع ابراز علاقه ی بسیار شدید به من می کند و اگر من از ایشان انتقاد کنم فورا جبهه گرفته و هر رفتاری را انجام می دهد و اصلا خجالت نمی کشه و اگر من هم شروع به اعتراض کنم شروع به داد زدن و همینطور پرخاشی می شود و به همه چی لگد می اندازد و بعد هم قهر می کند و اگر من چیزی نگویم تا 1 سال هم کاری با من ندارد و به من می گویید من تو رو نمی خواهم ، با تو کاری ندارم ، می خوام ازت جدا شم ، دیگه خسته شدم و طاقت ندارم در تمام وقت هایی که با او هستم همیشه می ترسم شاید دوباره بحثمان شود و این را هم بگم اصلا دئر مورد مسائل مالی من نباید دخالت کنم و دائما در حالیکه هنوز نامزد هستیم اگر چیزی از او بخواهم می گوید به من ربطی نداره من پول ندارم
    نمی گم من خوب هستم و او بد ولی پسری  لوس است که حتی خانواده اش نیز روی او کنترل ندارند زیرا می ترسند پرخاش کند من می خوام ازش جدا شم چون با این رفتارش دیگه علاقه ای بهش ندارم    

5. بالا | پست 5
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    ایشون فرزند چندم خانواده است؟
    تحصیلات و شغلش چی است؟
    تحصیلات و شغل شما چطور؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد