نمایش نتایج: از 1 تا 3 از 3

موضوع: رابطه غیرمعقول همسرم و خالشون و تشویق مادرشوهر

1532
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5289
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

رابطه غیرمعقول همسرم و خالشون و تشویق مادرشوهر

باسلام
    بنده 1سال است که ازدواج کردم،هردومون29 ساله، تحصیل کرده ،شاغل و از سطح روشنفکر جامعه هستیم.ازدواج ما مبنی بر شناخت و عشق صورت پذیرفته و رابطه خوبی باهمدیگه داریم.اما 2تا موضوع هست که باعث شده ما  4بار باهم بحث کنیم و مربوط به خانواده همسرم میشه.اولی که من رو خیلی اذیت میکنه رابطه غیرمعقول همسرم و خاله کوچکترشه (ایشون متاهلن ویک دختربزرگ دارند) که البته خونوادشون این عمل رو تحسین میکنن و با بیان بیش از حداین موضوع که این دونفر همدیگرو خیلی دوست دارن ومامی هم صداش میکنه میخوان منو مجبور به قبول این موضوع کنن.درواقع هرکسی مثل خودشون رفتار کنه رو قبول دارن و هرکی این موضوع رو قبول نکنه محکوم میشه به بی احساسی، بی معرفتی و...  البته من هنوز بجز همسرم جایه دیگه عکس العمل نشون ندادم. موضوع اینه که این رابطه بیشتر به رابطه عاشق و معشوق شباهت داره که اکثریت از طرف خالشون تحمیل میشه اما به دلیل مهربانی بیش از حد همسرم و انتظار مادرش از اجرای این رول همسرم  همراهیشون میکنه و واقعاً فکر میکنه کار درست اینه درحالیکه هرکسی که از بیرون ماجرا رو ببینه متوجه رفتار بیمارگونانه ایشون میشه. این خانم چندین سال هست که در خارج زندگی میکنه اما تا قبل از ازدواج ما هر روز از طریق oovoo اینترنت و تلفن با همسرم درتماس بود و الان هم چون بعد از ازدواج همسرم رابطه کم شده از من خوششون نمیاد اما جلو همسرم مدام قربون صدقم میرن.مشکل من با شکل رابطه،صمیمیت بیش ازحد و تاثیر رابطشون روی همسرم ،انتظارات بیجا و دخالت غیرمستقیم توی زندگیمه. صحبت کردن با لفظی مثل عشقم دلم برات تنگ شده، نامیدن همسرم با لفظ عشقم، میخوام بغلت کنم ،گذاشتن پیغام های عاشقانه روی فیس بوک همسرم ،ناله و زاری های مداوم از دوری و اینکه بالاخره یک روز همدیگرو میبینیم وعاشق به معشوق میرسه، اعلام این عشق به همه و... دیگه روشنفکریو محبت رو ترکونده! و اینجور دلدادگی ها و لوس کردن ها که فقط بین عاشق و معشوق از دوجنس معنا داره حال منو بهم می زنه چطوری میتونم همسرم رو روشن کنم و از این رابطه جلوگیری کنم؟
    دومی حسادت مادرشوهرم هست که فکرمیکنم بیشترش به دلیل وضعیت مالی بهتری هست که خانواده  من نسبت به اونها دارن (درحالیکه خانواده من اصلاً به مال و اموال اهمیت نمیدن و اهل پز دادن هم نیستن) و همینطور زندگی الان ما .این باعث شده خودشونو با من مقایسه کنن و بطور غیرمستقیم از پسرشون انتظار داشته باشن. به عنوان مثال از وقتی دیدن من فقط با هواپیما مسافرت میکنم با اینکه درتوانش نیست اما اون هم همینکارو میکنه و غیرمستقیم انتظار داره هزینشو پسرش بده. این در شرایطیه که همسرم 3سال تمام حقوقش رو به اونها میداد و من هم الان خیلی صرفه جویی میکنم. یا زمانیکه درحال خرید مانتو بودم سروصدا کرد که این چه کفشیه پسرش پوشیده! البته جلو پسرشون مدام قربون صدقه من میرن اما جدیداً همش بهم تیکه میندازن و من هم تا الان فقط سکوت کردم و یا خندیدم! خلاصه در ظاهر مهربونو در باطن... آخه آدم خودشو با کسی که دوست داره که مقایسه نمیکنه؟! L
    همش هم میخوان بگن ما خانواده پرمهرو محبتی هستیم وشما نیستین درحالیکه خانواده من بیشتر از اینکه توی ظاهر کسیو دوست داشته باشن توی باطن دوست دارن و تو عمل نشون میدن اما خانواده همسرم ظاهر ماجرا رو بزرگ می کنن. و همینو بهانه دلتنگی می کنن که سالی چند دفعه بیاین شهر ما،این درحالیه که کلی خرج داره برای ما. و البته بجز تماس های تلفنی روزانشه که روزی 2-3 بار میشه و شامل کوچکترین مسئله مثل گرفتاری دوست مادرشوهرم یا فلان حرفی که دخترخالش به فلانی زده رو میشه  و خوب مسلماً ازش انتظار کمک  و همراهی هم میره!  این رفتارها نشون میده که حس میکنن من پسرشون رو ازشون جدا کردم درحالیکه همسرم بخاطر اینکه کمک حال مالی باشه براشون به شهر ما اومد و توی سخت ترین شرایط کار می کرد. درواقع من اونو از خانوادش جدا نکردم و همچین قصدی رو هم نداشتم اما الان میبینم که اونا همچین رفتاری با من دارن، مادرش مدام سعی میکنه همسرم رو درگیر مسائل خودشون کنه و یا با مظلوم نمایی اونو به سمت خودش بکشه.  البته من تا قبل از این خانواده همسرم رو خیلی دوست داشتم و الان هم فقط با مادرشوهرم و خالش مشکل پیدا کردم که خالشون تو این مسئله بی تاثیر نبودن و تغییر رفتار مادرشوهرم از زمانیکه رابطه همسرم با ایشون کمتر شد شروع شد. ناگفته نماند که ایشون هرچند وقت یه بار متذکر می شن که به فلانیو فلانیو فلانی زنگ بزنید و از این جور تعیین تکلیف ها زیاد داریم و جالب اینکه همشون هم خانم هستن و اتفاقاً همسرم رو خیلی دوست دارن! درواقع این کارها رو یک جور وظیفه میدونن برای ما و کسی که این کارو انجام نده منفور تلقی میشه.حالا شما درنظر بگیرید که ما دوتا آدم عاقل و بالغ و تحصیل کرده و مستقل هستیم که تازه می خوایم زندگیمونو بسازیم. خلاصه همسرم برای ایشون هم نقش دخترشونو دارن  هم پسرشونن هم همسرشون وهم حلال همه مشکلات و ...  هر از گاهی این نقشو واسه کسی که مادرشون واسشون دلسوزی میکنه هم باید بازی کنن L
    این رو هم بگم که یک برادر شوهر کوچکتر هم دارم که مجرده و دو سال ازشون کوچکتره  ولی  با اون اینجوری رفتار نمیکنن و اصلاً خودشو درگیرمسائل و مشکلات خانواده نمیکنه.
    من فقط یک زندگی مستقل و آروم میخوام،اینکه شوهرم واسه خودم باشه و اینقدر ازمون انتظار نداشته باشن و حسادت نکنن. اگه میگن دوستم دارن واقعاً دوستم داشته باشن نه اینکه بخاطر پسرشون بگن. مثلاً به پسرشون میگن ما فکر میکنیم یک نفر وارد خانواده ما شده و مثل دخترمون میمونه اما همچیشون از من پنهانه و نمی خوان قبول کنن که پسرشون یک خانواده جدید داره که اون خانواده اصلیشه و با این کاراشون باعث ایجاد فاصله توی زندگی زناشوئیشون میشه.
    من قبلاً نسبت به این موارد عکسوالعملی نشون نمی دادم و سعی می کردم حساس نباشم اما الان برام خیلی غیرقابل تحمل شده بخصوص که همسرم این مواردو ازم پنهان میکنه و داره بینمون فاصله میافته اما هیچ جور نمیتونم ایشونو روشن کنم و به هیچ وجه حاضر نیستن به مادرشون بگن که رفتارشون اشتباهه و منو محکوم میکنن!

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: رابطه غیرمعقول همسرم و خالشون و تشویق مادرشوهر

دوست عزیز
    درمورد مسئله ی اول خب یک مقدار هوشمندانه عمل کنید به هرحال نمیشه گناه کسیو شست اما شما هم زندگی خودتونو دارید باید با محبت بیشتر نسبت به همسرت سعی کنید غیر  مستقیم همسرتونو به سمت خودتون جذب کنیدبا غافلگیری های عاشقانه و بالابردن خودتون در فرهنگ
    حتما جواب میده
    اگراحیانا جواب ندید ازهمسسرتون بخواید دررففتارش تجدید نظر نکنه

درمورد مسئله ی دوم هرعروسی وقتی وارد خونواده ای بشه این مسایل درگیرمیشه با خوب بودن و رفتارپسندیده و احتررام مادرشوهر شرمنده میشه

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5289
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: رابطه غیرمعقول همسرم و خالشون و تشویق مادرشوهر

باتشکر از پاسختون باید بگم منظور من این نبود که همچین رابطه ای دارن اما ظاهر ماجرا و رفتارشون مثل عاشق و معشوق میمونه و این بخاطر اینه که تابحال هیچکس بهشون نگفته کارشون اشتباهه و فقط تشویق شدن. بخشی از تغییر رفتار مادرشوهرم هم مربوط میشه به اینکه من حاظر نشدم این شکل رابطه رو قبول کنم. 
    درمورد مادرشوهرم همیشه احترامشون رو حفظ کردم  و با تماس های تلفی با تک تکشون و محبت کردن به طریق مختلف خواستم بهشون بگم دوسشون دارم. اما وابستگی بیش از حد ایشون رو به پسرشون دیگه نمیتونم تحمل کنم. انگار داریم با اونا زندگی می کنیم، همسرم بیشتر از اینکه درگیر مسائل خودمون باشه درگیر مسائل خانواده قبلیشو دخترخاله و بقیه افراده. هروقت هم با مادرش حرف میزنه میره تو اتاق یا حضور منو اعلام میکنه. بخدا من تا 1هفته بعد از عروسیمون ازشون پذیرایی میکردم و خانوادم هم کلی احترامشون گذاشتن. این پنهون کاری های همسرم خیلی اذیتم میکنه و دلیلش رو هم مادرشوهرم میدونم، همسرم هم در این مورد میگه که مادرش ازش نخواسته ولی چون میدونه دوست نداره نمیگه. آخه مگه نه اینکه نزدیکترین فرد به آدم همسرشه؟!

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد