همسرم به من خیانت میکنه
سلام و خسته نباشید.من 23 سالمه فوق دیپلم هستم توی دانشکده فنی درس خوندم توی یه شهر دیگه.پدرم رو 10 سال پیش از دست دادم بهش خیلی وابسته بودم.جز اون به هیچ کس از اعضای خانواده نه وابستگی نه اعتماد داشتم.بیش از حد زود دل میبندم و همیشه ارزو داشتم فقط یکی دست منو بگیره و از این خانه ببره.دانشجو که شدم با خیلی ها دوست شدم خیلی ضربه خوردم.اخر سر هم با یکی دوست شدم با هم به کوه و کمر زدیم چون نیاز داشتم بهش محبت کردم اونم دوستش ترکش کرده بود بهم محبت کرد به هم وابسته شدیم.کوه رفته بودیم خواسته یا نواخواسته ما رو دادن دست چند نفر مست بودن خودشون.خیلی ضربه خوردم طلاهامو از دست دادم از نظر روحی و جسمی هم مریض شدم چند نفر بودیم.همه دوستاشون رو تنها گذاشتن ولی این با من موند.ترم اخر هر کاری کردم نتونستم جدا بشم همش فکر میکردم چطوری به کس دیگه بگم احدی دست بهم نزده و پاکم.با این که ازش دلخور بودم اما برای زندگی انتخابش کردم نامزد شدیم خانواده من موافق نبودن با کلی خواهش و گریه به هم رسیدیم.تا مدتی خوب بودیم اما سطح فرهنگشون خیلی پایین بود اونی نبود که نشون داده بود.بعد چند ماه متوجه خیانتش شدم خیلی دوستش داشتم تمام دنیا روی سرم اوار شد.پیش من با دختره حرف میزد اعتراض که کردم گفت میخوای ازت پنهون کنم میخوام ببینم کیه.به دختره اس دادم باهاش درگیر شدم گفتم چرا با مرد متاهل گفت شوهر شما نگفته بود متاهله چند بار که رفتم خونشون متوجه شدم بازم با هم هستن.ما نامزدیم هر بار که میاد یا من میرم متوجه میشم داره خیانت میکنه.محبتی رو که نیاز دارم بهم نمیده.بارها بهش گفتم کوتاهی میکنی اما انگار نه انگار.منم یه مدت با یکی دوست شدم وجدانم قبول نکرد.نمیدونم چیکار کنم تا از خیانت هاش دست برداره.به خودم میرسم بهش تا میتونم محبت میکنم نیاز جنسی داشته باشه کم نمیزارم.ناگفته نمونه من چاقم تا حدودی و اون از این موضوع ناراحته در حالی که خودش بدتر از منه![]()