-
2013_04_24, 08:20
بالا |
پست 1
سر دو راهی موندم
سلام دختری هستم 24 ساله که در دوران دانشجویم با یکی از هم کلاسیم دوست شدم و به هم قول ازدواج دادیم ایشون 25 سالشونه از همون اول هم از من دو سال وقت خواستن که سربازی برن و سر کار و اینا الان تازه سربازیشون تموم شده و 1سال و نیم از دوستی ما میگذره حالا که می خواد قضیه جدی شه دچار نگرانی و تراس شدم به خاطر چند تا مسئله اول از همه این که من قبل از ایشون دوست پسر داشتم و رابطه داشتم و به علت هایی هم باکره نیستم و تمام این مسائل و ایشون میدونن توی این مدت دوستیمونم اصلا به روی من نیوردن همون ابتدا گفتن که براشون مهم نیست ولی خوب می ترسم توی زندگی مشترک با برخوردن به هر مسئله کوچیکی به روم بیارن نکته دوم این که وقتی عصبانی میشه اصلا متوجه نیست چی داره می گه داد میزنه و من با این مسئله هم مشکل دارم چون خودم ادم ارومی هستم و موقع عصبانیت یا ناراحتی هنس میزام و موزیک گوش میدم تا کمی اروم شم و در حین عصبانیت تمام سعیم رو می کنم که حرف بدی نزنم من از داد زدنش واقعا می ترسم و پیش خودم میگم نکنه در اینده مشکل جدی تر شه و مشکل سومم هم این که ایشون از لحاظ مالی در حال حاضر 0 هستن و تخصص خاصی هم ندارن ولی من با اینکه تو خانواده متوسطی بزرگ شدم همیشه زندگی خوب و برای اینده ام از لحاظ مالی خواستم اگه هم بدونم که تا مثلاً 4 -5 سال اینده می تونن زندگی ایده ال منم و برام به وجود بیارن مشکلی ندارم و می تونم این چند سال صبر کنم و حتی کمک کنم ولی نگرانیم اینه که اگه در این 5 سال به ائده ال نرسید چی کار کنم چون با شناختی که از خودم دارم می دونم از اون زندگی خسته میشم و ایشون دوستای زیادی دارن که باهاشون راابطه دارن مثلا هفته ای 2 بار لاهم بیرون میرن وقتی و میگن که بعد ازدواج هم با دوستانشون میخوان رابطه داشته باشن ولی این رابطه رو خانوادگیش میکنن و نکته اخر هم این که من تو فامیل با بچه های فامیل راحتم باهاشون دست میدم بی روسری می گردم و این اقا با این مسئله مشکل دارن که منم قبول کردم که این کارهارو انجام ندم ولی برام سخته . الان می دونم میگین با داشتن این مشکلات چرا بازهم قصد ازدواج با ایشون دارم اول اینکه واقعا بهشون وابسته ام دوم این که اخلاقش خوبه و اینکه نمی خوام زیر قول و قراری که دادم بزنم
-
-
2013_04_24, 11:29
بالا |
پست 2
RE: سر دو راهی موندم
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
خانواده ها در جريان اين رابطه هستند؟ چقدر نسبت به ايشون شناخت دارين؟ دليل اين كه از رابطه قبليتون جدا شدين چي بوده؟ ايشونم قبلا با كسي رابطه داشتن؟ اگر بله دليل جداييشون چي بود؟ رابطه تون در چه سطحي هست؟ چه مواقعي ايشون عصباني ميشن و داد ميزنن؟ موقع عصبانيت از اينكه شما دختر نيستين چيزي هم ميگن؟ شاغل هستن؟ چقدر به معيارتون براي ازدواج نزديك هستند؟ 
-
-
2013_04_24, 12:06
بالا |
پست 3
اول از همه مرسی از پاسختون
خانوادها در جریان نیستن یعنی خانواده من جز پدرم همه می دونن
شناخت که هیچ وقت 100% نیس ولی شناخت نسبی دارم
رابطه قبلیم از اول اشتباه بود به خاطر همون اشتباهم تموم شد که جریانش کاملا مفصل هست
ایشونم قبلا رابطه داشتند و طرف مقابل بهشون خیانت کرده و رابطشون تموم شده
رابطمون در سطح 2 تا نامزده از رابطه جنسی گرفته تا دخالت تو امور همدیگه
نه کلاً ایشون در مورد دختر نبودن من هیچ وقت صحبت نمی کنن دو 3 بار هم من بحث انداختم از دستم دلخور شدن و گفتن موضوعی که تموم شده است نباید راجبش صحبت یا بحثی بشه
تازه سربازیشون تموم شده قبلاً شاغل بودن الان هم دنبال کار هستند و از هفته بعد هم یک جا بصورت موقت مشغول به کار میشن
سوال اخرتونم خیلی سخته ولی خوب یه چیزایش همون جوریه که می خوام یه چیزایش نه
-
-
2013_04_24, 14:00
بالا |
پست 4
سلام دوست عزيز:
ببينيد آنچه که باید مدنظر شما باشد دو رکن اصلی برای انتخاب است...رکن اصلی عبارتند از تناسب های
اعتقادی..اخلاقی...و فرهنگی،،،، و رکن دوم عبارتند از: همین تحصیلات.مادیات..نوع شغل و ....
بنابراین در وهله اول باید بدانید آیا ایشان از نظر ارکان اصلی با شما و خانواده شما تناسب دارند؟اما از آنجا که ازدواج مسئله
ای چندبعدی است باید به تمام عوامل دخیل در آن توجه داشته باشی مثلا: آیا ايشان به دلتان نشسته و دارای معیارهای
اصلی شما بوده و می تواند نیازت را ارضا کند؟
آیا در آینده می توانی فرد ي با شرایط بهتر بیابی؟معیارهای انتخاب و ازدواج در افراد هم متفاوت است .
بنابراین توصیه می کنم به طبقه بندی معیارها بپردازی.
مثلا: معیارهای خوب ايشون عبارتند از:
داشتن ایمان.....اخلاق نیک....صبور بودن...وضع مالی خوب و....
خب به هر یک از این معیارهای خوب یک نمره می دهی بر فرض جمع این معیارها شد 20
حال معیارهای بد(یا نامناسب) ايشان:
تحصیلات پایین....وضع مالی متوسط و....
حال برفرض جمع این معیارها شد: 10
بنابراین ايشان با بیست نمره مثبت کیس مناسبی است اما اين نكته رو بايد در نظر داشته باشي كه همه اين نمره دادن ها
و انتخاب معيارها بايد بدور از احساسات باشد
موفق باشيد 
-
-
2013_04_24, 15:44
بالا |
پست 5
خوب همین الان هم کیس با شرایط بهتر دارم جوری که با معیارهای من مطابقت بیشتری داره اگه بخوام به دور از احساست انتخاب کنم ایشون و انتخاب می کنم ولی 1سال و خورده ای رابطه باعث به وجود اومدن احساست و وابستگی هایی شده که من نمی تونم مد نظر نگیرمشون بعد رکن اول تا حدودی مطابق با معیارهام ولی رکن دومی که می فرمایید هیچ سنخیتی نداره . بازهم مرسی از وقتی که میزارین و راهنماییتون
-
-
2013_04_27, 11:37
بالا |
پست 6
من منتظر جواب و راهنماییتونم
-
-
2013_04_27, 12:36
بالا |
پست 7
سلام دوست عزيز:
اصولا روانشناس ها انتخاب عاقلانه به زندگي عاشقانه را بهترين دستور العمل براي پيدا كردن يك زندگي خوشبخت ارائه مي
كنند. در حقيقت وابستگي با علاقه حقيقي تفاوت هاي زيادي دارد به اعتراف خود شما در حال حاضر دچار وابستگي هستيد
و اين وابستگي بعد از ازدواج و يكسان شدن شرايط و عادت كردن شما به زندگي زناشويي نقش ضعيفي در زندگي شما بر
عهده خواهد داشت آن موقع است كه عدم تناسبها خود نمايي كرده و اختلافات را نمايان خواهد ساخت و خداي
نكرده زندگي شما را با شكست روبرو خواهد ساخت و برعكس زماني كه به كسي علاقه اي نداريد ولي از زندگي كردن با او
به علت وجود تناسب و سنخيت آرامش ميگيريد علاقه ما بينتون ايجاد خواهد شد تا حدي كه اين علاقه ايجاد شده نقش به
سزايي در گذشت( مهم ترين عامل پايدار زندگي) ايفا خواهد كرد كه رفته رفته زندگي شما را به يك زندگي موفق تبديل
خواهد كرد.
عاقلانه انتخاب كنيد و عاشقانه زندگي كنيد
موفق باشيد 
-