نمایش نتایج: از 1 تا 3 از 3

موضوع: فن بیان

1959
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5282
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

فن بیان

سلام
    لطفا راهنمایی کنید که برای داشتن فن بیان چکار کنم ؟ چون من مشکل عمده ای در این خصوص برای برقراری ارتباط با دیگران دارم. اگه میشه کاملا راهنمایی کنید که بتونم استفاده کنم.
    اصلا پیشنهاد میکنم در این رابطه آموزش کلی داده بشه. با تشکر فراوان از همه ی اعضا

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    2764
    سپاس
    0
    7
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: فن بیان

سلام:
    اول باید به اصول زیر پایبند بود:

چه بگوییم – کجا بگوییم – برای چه کسانی بگوییم – چقدر بگوییم- کی بگوییم – چگونه بگوییم

شما درارائه بیان خود باید دو کار رو انجام بدین: یکی ارائه دلیل و دیگری برانگیختن عواطف که بتونه حس شما را بخوبی به مخاطبان
    شما نشون بده. در این کار باید اول بر «عقل » مخاطب خود و دوم بر «احساسات » او اثر بگذارید . بایدبدانیدهرسخنگویی که این«تاثیرگذاری »را نداشته باشد، سخنگوی خوبی نیست، چرا که هدف خود را به خوبی نشناخته
    یک چیزی که دانستن آن بر شما می تواند کمک کند آن است که هیچ کس کامل نیست .هرکسی اشتباه می کند بنابراین شما هم ازاین قاعده استثناء نیستند. بهتر است هنگامی که اشتباه می کنید و شاید برخی از گفته های شما درست نیست وبا انتقاد مخاطبان رو برو می شود خیلی منطقی آن انتقادات را بپذیرید و عذر خواهی کنید . سعی کنید با دیدی عاقلانه به رفتار و کردار و نظریات دیگران، نگاه کنید. خودپرست نباشید و بیهوده تظاهر نکنید که به همه چیز آگاهی دارید، به یادداشته باشید عالمان متواضع ترند-فراموش نکنید که خوب گوش دادن هم میتونه موثر باشه

کتاب زیر رو به شما پیشنهادمیدم:
    هنر بیان ( حرف بزن تا برنده شوی )
    نوشته برایان تریسی
    ترجمه زهـــرا نسیمی
    انتشارات پدیده دانش

3. بالا | پست 3
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: فن بیان

سلام
    اولین قدم برای داشتن یک فن بیان خوب،داشتن احساسات درونی سالم است افرادی که از درون آرامش کافی ندارند  در فن بیان آنها هم موثر است.اگر در هنگام صحبت کردن در ابتدا آرامش خود را حفظ کنید و تنش درونی نداشته باشید و بر تک تک کلمه ها تمرکز کنید(بجای تمرکز بر موضوع صحبت و یا اخر جمله ها) و کلمات را با آرامش بیان کنید به مقصود خود میرسید
    راهکار دیگه برای گسترده کردن دامنه لغات اتون و بهتر شدن فن بیان زیاد مطالعه کردن است سعی کنید که بازیاد مطالعه کردن توان کلامی خود را بالا ببرید
    همچنین سعی کنید که در بحث ها شرکت کنید و با نقطه نظرات دیگران آشنا شده و با آنها وارد بحث شوید (با آنها وارد بحث شوید)
    راهکار دیگه این هست که سعی کنید که در کنفرانس یا سخنرانی یا صحیت در جمع شرکت کنید و سعی کنید که اینکار را به آرامی شروع کنید یعنی ابتدا برای دونفر بعد برای سه نفر و آرام آرام گسترده تر شود.همچنین سعی کنید که انقدر در موضوع مورد بحث تمرین کنید که کاملا بر آن مسلط شوید
    در اخر هم سعی کنید که اعتماد به نفس خود را بالاتر ببرید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد