-
2013_04_27, 00:07
بالا |
پست 1
------همه اعضا توجه کنند------
سلام
در مورد مسائل و مشکلات اخیر و دلخوریهای بوجود آمده که تقریبآ اغلب اعضا در جریان هستند باید چندتا نکته و تذکر رو بطور کاملآ جدی عرض کنم:
بنده و تمامی اعضای همیاری از دوستان توقع داریم از این به بعد هیچگونه ارسالی رو در این تاپیکها نداشته باشند نه در جهت دفاع از خود و حتی نه در جهت کمک به حل مشکل مربوط به تاپیک
اگر قرار بر دفاع باشه مطمئن باشید اغلب اعضا وقت ندارن تمامی مسائل مربوط به تاپیکهای مورد نظر رو بخونن بنابراین یا دفاعیه شما رو نمیخونن و یا اینکه به اون توجهی نمیکنن چرا که بابت ادامه دادن این مسئله از شما دلگیر میشن.پس حتی اگر هم مقصر شناخته شدید بهتر هست که از ادامه دادن به بحث خودداری کنید چون در صورت خاتمه دادن به بحث،موجبات رضایت خاطر اعضا رو فراهم میکنید.
اگر هم که نیتتون کمک باشه با هر جمله از طرف شما،افرادی که در اون بحث مقصر شناخته شدن در جهت دفاع از خودشون گام برمیدارن و باعث کش دار شدن این تاپیکها میشه و این اصلآ خوشایند هیچ یک از اعضا نیست.
در ضمن،صحبت کردن در مورد مسائل پیش آمده بصورت علنی کاملآ ممنوع هست چه در تاپیکها و چه در چت روم حتی جهت مزاح.
بنابراین امیدوارم از این به بعد همگی دوستان این خواسته بنده که الحق خواسته همه اعضای همیاری هست رو اجرا کنن تا باعث خوشحالی اونها بشیم و رونق دوباره تالار همیاری رو شاهد باشیم.
پس:حتی یک کلمه حتی یک کلمه صحبت کردن در مورد مسائل پیش اومده بصورت علنی،بی حرمتی به اعضا تلقی میشه چرا که با این کارتون خواسته اونها رو نادیده گرفتید.
به امید دیدن روزهایی بسیار بهتر از قبل برای این محیط
-
-
2013_10_11, 23:16
بالا |
پست 2
RE: ------همه اعضا توجه کنند------
سلام من احمد رضا اسدی هستم نمیدونم برای چی اجازه دسترسی به پیامای خصوصیمو ندارم تورو خدا کمک کنید
-
-
2013_10_11, 23:22
بالا |
پست 3
RE: ------همه اعضا توجه کنند------
سلام.
به این تاپیک مراجعه کنید.
احتمال اعمال برخی تغییرات
-
-
2013_10_11, 23:35