پرسشنامه ghq-28
لطفا هریک از جملات زیر بخوانید و پاسخ مورد نظر خود را از میان پاسخ درجه بندی شده در مقابل هر جمله انتخاب کنید توجه داشته باشید که پاسخ شما مربوط به (( وضع شما از یک ماه گذشته تا به حال )) باشد .
1-کاملا احساس کرده ام که خوب و سالم هستم ؟
الف)بیشتر از حد معمول ب) در حد معمول ج)کمتر از معمول د) خیلی کمتر از معمول
2- احساس کرده ام که به داروهای تقویتی نیاز دارم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
3- احساس ضعف و سستی کرده ام ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
4- احساس کرده ام که بیمار هستم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
5- سر درد داشته ام ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
6- احساس کرده ام که سرم را محکم با چیزی مثل دستمال بسته اند و یا اینکه فشاری بر سرم وارد می شود ؟
الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
7- احساس کرده ام که بعضی وقتها بدنم داغ و یا سرد می شود ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
8- اتفاق افتاده که براثر نگرانی دچار بی خوابی شده باشم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
9- نیمه های شب از خواب بیدار می شوم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
10- احساس کرده ام که دائما تحت فشار هستم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
11- عصبانی و بد خلق شده ام ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
12- بدون هیچ دلیل قانع کننده ای هراسان وحشت زده شده ام ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
13- متوجه شده ام که انجام هر کاری از توانائی ام خارج است ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
14- احساس کرده ام که در تمامی مدت عصبی هستم و دلشوره دارم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
15- توانسته ام خودم را مشغول و سرگرم نگه دارم ؟
الف)بیشتر از حد معمول ب)در حد معمول ج)کمتر از معمول د) خیلی کمتر از معمول
16- اتفاق افتاده که برای انجام کارهایم بیشتر از حد معمول وقت صرف نمایم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
17- بطور کلی احساس کرده ام که کارها را به خوبی انجام می دهم ؟
18- از نحوه انجام کارهایم احساس رضایت می کنم ؟
19- احساس کرده ام که نقش مفیدی در انجام کارها به عهده دارم ؟
20- توانایی تصمیم گیری درباره مسائل را داشته ام؟
21- قادر بوده ام از فعالیتهای روزمره زندگی لذت ببرم؟
22- فکر کرده ام که شخصی بی ارزش هستم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
23- احساس کرده ام که زندگی کاملا نا امید کننده است ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
24- احساس کرده ام که زندگی ارزش زنده بودن را ندارد ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
25- به این مساله فکر کرده ام که ممکن است دست به خود کشی بزنم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
26- احساس کرده ام که چون اعصابم خراب است نمی توانم کاری انجام دهم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
27- به این نتیجه رسیده ام که ای کاش مرده بودم کلا از شر زندگی خلاص می شدم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد
28- این فکر به ذهنم رسیده است که بخواهم به زندگی خاتمه دهم ؟ الف)هیچ ب) کمی ج) زیاد د) خیلی زیاد