سلام من مدتی میشه که از یه نفر خیلی خوشم میاد خیلیم پسر خوبیه البته اونم قبلا گفته که منو دوست داره ولی الان دیگه هیچ حرفی نمیزنه منم نمیتونم فراموشش کنم لطفا به من بگید چیکار باید کنم؟
سلام من مدتی میشه که از یه نفر خیلی خوشم میاد خیلیم پسر خوبیه البته اونم قبلا گفته که منو دوست داره ولی الان دیگه هیچ حرفی نمیزنه منم نمیتونم فراموشش کنم لطفا به من بگید چیکار باید کنم؟
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
لطفا براي تاپيكتون اسم مناسب انتخاب كنيد
شما و ايشون چند سالتونه؟ چند وقته باهم در ارتباط هستين؟ قصدتون از اين رابطه چيه؟ خانواده ها در جريان هستند؟رابطه تون در چه حدي هست؟ چقدر نسبت به ايشون شناخت داريد؟ ميزان تحصيلات هر دو؟![]()
تقریبا جفتمون هم سن هستیم 22 سالمونه,هیچ رابطه ای بین ما نیست و نبوده فقط همکلاسی هستیم,نه خانواده ی منکه در جریان نیست,دانشجوی سال اخر لیسانسیم
میشه اگه میتونید کمکی کنید،منم همچین مشکلی دارم اما هرکاری میتونم نمیتونم به اون فرد نزدیک بشم!بااینکه حدود دوسال اون از این علاقه حرف زده بود ومدتها میدیدم که زیرنظرم داره....
اما الان...
لطفا مشكلتون رو در تاپيك جداگانه مطرح كنيد تا مشاوران و دوستان بهتون كنند![]()
با سلام.من عاشق یه پسر 20 ساله هستم و خودمم 18 سالمه پسر مومن و باخدایی هستش وفکر نکنم عشقش دروغ باشه .
با مادرش صحبت کرده و مامانش گفته 3 سال دیگه بیا حرفش رو بزن .میگه باباشم شاید مخالف باشه .من برم سر زندگیم تا 3 سال دیگه اگه قسمت بود بهم میرسیم.هرچی خدا بخواد.نمیدونم چرا واسه رسیدنمون نا امیده و تلاشی نمیکنه .
من اینجا بلاتکلیفم که آیا فراموشش کنم و به زندگیم برسم یا اینکه به پاش صبرکنم.؟؟؟
لطفا مشكلتون رو در تاپيك جداگانه مطرح كنيد تا مشاوران و دوستان بهتون كمك كنند و از مطرح كردن در تاپيك هاي ديگر اعضا
خودداري كنيد.![]()
سلام.
دوستان عزیز در اسلام و فرهنگ ما برای زن ارزش زیادی قائل شده اند و جایگاه زن در اسلام بسیار بالا میباشد به همین خاطر مرد به خواستگاری زن میرود و برای جلوگیری از بازی گرفته شدن احساسات و عواطف زنان ، مردان باید به زنان ابراز علاقه و خواستگاری کنند.
پس شما هم این دوست داشتنهاتون را ابراز نکنید هرجند که مطمئن باشید مردی به شما علاقمند هست. از طرفی خیلی از مردان و پسران امروزی به دلایل مشکلاتی که در جامعه مشاهده میکنند این دید برایشان بوجود آمده که دخترانی که ابراز علاقمندی میکنند نشان از ابراز دوستی و ارتباط میباشد .
اعتماد به نفس خود را حفظ کنید و به خدا توکل کنید وهمه چیز را به او بسپارید تا همه چیز درست شود.
آنکه با زندگی میسازد، میبازد
با زندگی نساز ، آن را بساز
سلام من 18 سالمه و 3 ساله که عاشق یه پسر 19 ساله شدم پسر داییمه تا امسال نمیدونس که من عاشقشم ولی من از این که نمیدوست عذاب میکشیدم واسه همین بهش گفتم که دوسش دارم و اون هیچ عکس العملی نشون نداد فقط خندید بعد یه مدت یکی از دوستام بهش زنگ زد و گفت فاطمه تو رو دوست داره میخواد احساستو درموردش بدونه که اونم گفته بود منم دوسش دارم اما دیگه کاری نکرد حالا پسر داییه پسر داییم اومده خاستگاریم و من تا الان به امید اون نشسته بومدم حالا نمیدونم چی کارکنم ؟؟ نمیدونم پسرداییم میاد خاستگاریم یانه که به امید این بشینمو خاستگارمو رد کنم توروخدا کمکم کنید این روزا دارم دیونه میشم![]()
❤ |
سلام دوست عزیز لطفا مشکلتون رو در تاپیک جداگانه ای مطرح نمائید![]()