نمایش نتایج: از 1 تا 2 از 2

موضوع: مهارت زندگی در قرآن

1650
  1. بالا | پست 1
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

مهارت زندگی در قرآن

[size=x-large]چهار مهارت زندگی از قرآن[/size] 
    غافر، 44 و 45:  ... و اُفَوِّضُ أمری إلَی اللهِ إنَّ اللهَ بصیرٌ بِالعِبادِ -- فَوَقاهُ اللهُ سَیِّئاتِ ما مکروا و حاقَ بِألِ فرعَونَ سوءُ العذابِو من کار خود را به خدا وامی‏گذارم زیرا خداوند به بندگانش بیناست. -- پس فرعونیان آهنگ او کردند؛ اما چون او کار خود را به خدا واگذار کرده بود، خدا وی را از بدی‏های نیرنگ آنان نگاه داشت و عذابی ناگوار بر خاندان فرعون فرود آمد.امام صادق علیه السلام فرمود: در شگفتم از کسی که از چهار چیز در هراس است، چگونه به چهار چیز پناه نمی‏برد:

1.    در شگفتم از کسی كه می‏ترسد، چگونه به سخن خدا «حسبنا الله و نعم الوکیل» پناه نمی‏برد؟! زیرا من از خدای بزرگ شنیده‏ام که در پی آن می‏فرماید: «پس با نعمت و بخششی از جانب خدا، بازگشتند در حالی که هیچ گزندی به آنان نرسیده بود.»

2.  و در شگفتم از کسی که اندوهگین است چگونه به سخن خدای بزرگ «لا إله إلّا أنت سبحانَک إنّی کُنتُ مِنَ الظّالِمین» پناه نمی‏برد؟! زیرا من از خدای بزرگ شنیده‏ام که در پی آن می‏فرماید: «پس خواسته‏ی او را پذیرفتم و او را از اندوه رهانیدیم و مؤمنان را این‏گونه رهایی می‏بخشیم.»

3.   و در شگفتم از کسی که با او مکر و نیرنگ شده است، چگونه به این سخن خداوند «و اُفوِّضُ أمری إلَی الله إنّ الله بصیرٌ بالعباد» پناه نمی‏جوید؟! زیرا از خدای بزرگ شنیده‏ام که در پی آن می‏فرماید: «پس خداوند او را از بدی‏های نیرنگشان نگاه داشت.»

4.  و در شگفتم از کسی که خواهان دنیا و زینت‏های آن است، چگونه به سخن خدای بزرگ « ما شآء الله لا قوّةَ إلّا بِالله» روی نمی‏آورد؟! زیرا من از خدای بزرگ شنیده‏ام که در پی آن می‏فرماید: « ... پس امید است که پروردگارم بهتر از بوستان تو به من عطا کند.»

امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: مهارت زندگی در قرآن

سلام :

لطفا منبع مقاله رو ذكر كنيد 

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد