سلام
وقت بخیر.
من مدتی هست احساس می کنم که هر لححظه می خواد اتفاق بدی بیفته. خیلی عصبی و بی حوصله شدم.
نسبت به زندگی بدبین شدم.
لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
وقت بخیر.
من مدتی هست احساس می کنم که هر لححظه می خواد اتفاق بدی بیفته. خیلی عصبی و بی حوصله شدم.
نسبت به زندگی بدبین شدم.
لطفا منو راهنمایی کنید.
❤ |
سلام نیوشا جان
آهن خونتان رو چک کردین؟ مشکل کمبود آهن ندارید؟
اتفاق خاصی در زندگی شما نیفتاده؟ از چیزی نترسیدین؟
از نظر طب سنتی اینها نشانه غلبه سودا است
ترشی سردی لبنیات فست فود مدتی نخورید
گرمی مثل خرما و خربزه طالبی بخورید به دکتر طب سنتی مراجعه کنید
عرق بهار نارنج وگلاب استفاده کنید
یبوست مزاج نداشته باشید
به امید خدا به زودی خوب میشوید
سلام
نشانه های وجود استرس واضطراب رو براتون میذارم
لطفا بگیددچاراین حالتها هم میشید یا نه؟اگه این موارد صدق میکنه نشون میده که شما ازچیزی دچار اضطراب شدید که بعد رو مورد اضطراب شما کارخواهیم کرد
نشانه های استرس:
نشانه های استرس در 4 بعد جسمانی، رفتاری، هیجانی و شناختی نمایان می شود:
علایم جسمانی: مهم ترین علایم بدنی اضطراب عبارتند از تپش قلب، تنگی نفس، بی اشتهایی، تهوع، تکرر ادرار، تعرق، یبوست، سرگیجه، بیقراری و...
علایم شناختی: اختلال در حافظه و تمرکز،ناتوانی در تصمیم گیری،فراموشکاری، از دست دادن خلاقیت، ترس از دست دادن کنترل، گوش به زنگی و افکار تکرار شونده، توقع بیش از حد از دیگران و..
علایم هیجانی:خشم، تنهایی، دمدمی مزاج شدن،افسردگی، به سادگی گریه افتاد، بی طاقتی و..
علایم رفتاری: ناخن جوبدن، وقت تلف کردن، زیاد یا کم خوابیدن، سریع رانندگی کردن، نا تمام رها کردن کارها و ..
سلام دوست عزیز .میشه بیشتر در مورد مشکل اتون توضیح بدید ؟چند ساله هستید ؟ایا اخیرا اتفاقی افتاده که شما را نگران کرده باشه؟چه مدت هست که دچار این مشکل شدید ؟منظورتون از اتفاق بد چیه ؟بیشتر چه موقعی از روز دچار این حالت میشوید ؟
سلامنوشته اصلی توسط 'راهله' pid='5039' dateline='1367143643'
بله آهن خون رو چک کردم. مشکلی نداشت.
ممنون. از چیزی نترسیدم....
ممنون
سلامنوشته اصلی توسط 'areya' pid='5054' dateline='1367146510'
فکر کنم بیشتر این علایم رو دارم ...برخی شون بیشتر :
تپش قلب، تنگی نفس، بی اشتهایی، از تپش قلب، تنگی نفس، بی اشتهایی،
سلامنوشته اصلی توسط 'م.ن' pid='5068' dateline='1367152794'
من 25 سال دارم؛ نه اتفاقی نیوفتاده. تقریبا سه سال میشه این حالت رو دارم. منظورم از اتفاق بد؛ حوادثی هست که برام خوشایند نباشه.
بیشتر وقتا دچار این حالت میشم. وقتی خواب باشم فقط این حالت رو حس نمیکنم.
سلام
میشه چند تا ازافکاری که بیشتر اذیتتون میکنه یعنی باهاش درگیر هستین رو به ترتیب لیست کنین ؟(از فکاری که کمتر درشماایجاد تنش میکنه تا افکاری که بیشتر این حالتها روایجاد میکنه)-منظورم اون حوادثیه که ذکرکردین براتون خوشایند نیس-اینا چه حوادثین؟
تمرین ریلکسیشن رو هم براتون میذارم سعی کنید اجام بدین تاخوب مسلط بشین:
سعی کنید این تمرینو سه مرتبه در هرروز وهرمرتبه به مدت 15 الی 20 دقیقه انجام بدین
استرس از طریق مواد شیمیایی، سراسر بدن را غرق می کند و فرد را برای واکنش های مبارزه جویانه و جنگیدن آماده می کند. اما با وجود اینکه پاسخ های استرس در موارد اضطراری بسیار مفید می باشند، وقتی که به طور مداوم استرس تحریک شود می تواند باعث فرسودگی و کاهش کارکرد بدن شود.
واکنش های ریلکسیشن مثل: تنفس عمیق، کاهش هورمون های استرس، پایین آوردن ضربان قلب و فشار خون، و ریلکس و شل کردن عضلات بدن، سیستم بدن شما را به وضعیت متعادل برمی گرداند. علاوه بر تاثیر آرام کردن بدن، ریلکسیشن انرژی و تمرکز را زیاد می کند، با بیماری می جنگد، درد را کاهش می دهد و در بالابردن توانایی های حل مسائل و افزایش انگیزش تاثیر دارد.
از آنجا که بین ذهن و تن ارتباط تنگاتنگی وجود دارد، هرچه که شما در جسم خود آرامش بیشتری برقرار می کنید، در ذهنتان نیز آرامش بیشتری برقرار می شود واقعیت این است که شما به طور ارادی و آگاهانه نمی توانید این افکار را از ذهن خود خارج کنید و از شر آن راحت شوید. اما می توانید آزادسازی و آرام سازی ذهن خود را از راهی غیر مستقیم انجام دهید. از آنجا که هر فکری به ویژه افکار منفی مزاحم عضلات را منقبض می کند، ما می آییم عضلات را آرام می کنیم و تنش و انقباضشان را از بین می بریم. در نتیجه این کار، افکار منفی خود به خود از ذهن ما خارج می شوند. اساس تن آرامی همین است: آرام سازی عضلات با قصد ایجاد آرامش و خلأ ذهنی. چرا که هرچه میدان فکری خالی تر باشد، تمرکز و توجه بر یک موضوع خاص، آسانتر می شود.
عضلاتی رو که نام میبرم باید سفت و شل کنید.
دست و بازوی راست- مشت خود را محکم گره کنید.
2. دست و بازوی چپ- مشت خود را محکم گره کنید.
3. شانه راست- شانه خود را به طرف گوش راست بالا بکشید.
4. شانه چپ- شانه خود را به طرف گوش چپ بالا بشید.
5. کف و ساق پای راست- انگشتان و کف پا را به طرف کف اتاق بکشید.
6. کف و ساق پای چپ- انگشتان و کف پا را به طرف کف اتاق بکشید.
7. شکم و سینه- شکم را به طرف داخل بکشید و نگه دارید.
8. چشم ها و پیشانی- چشم ها را ببندید و پلک ها را به هم فشار دهید.
9. دهان و آرواره- لب ها را روی هم فشار دهید.
برای انجام این نُه تمرین، در وضعیتی راحت قرار بگیرید، کف پای خود را روی زمین بگذارید و دست های خود را روی ران خود قرار دهید. برای ایجاد تنش در هر گروه از عضلات، حرکاتی را که مقابل آنها نوشته شده انجام دهید. تا ده شماره، سفتی عضلات خود را حفظ کنید. همانطور که می شمارید، به احساساتی که در هر گروه از عضلات ایجاد می شوند، توجه کنید. سپس اجازه دهید تا عضلات به حالت طبیعی برگردند. برای این کار تنها بر خلاف عمل سفت کردن عضلات رفتار کنید. اگر سفت کردن عضلات در شما درد ایجاد می کند، از شدت فشار آن بکاهید. چنانچه هنوز احساس ناراحتی می کنید، آن حرکت را حذف کنید.
این تمرینو انجام بدین مواردی هم که گفتم لیست کنید بعد ازاین من درخدمت شماهستم
...