صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 12

موضوع: انتخاب همسر

3601
  1. بالا | پست 1
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5350
    صلوات
    1020
    دلنوشته
    2
    خدایا شکرت
    سپاس
    1,887
    3,544
    نوشته های وبلاگ
    357
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

انتخاب همسر

با سلام و خسته نباشید
    سوالی خدمت شما دارم که می خواهم من را راهنمایی کنید.
    من حدود یک سال و نیم است که عاشق یک دختر خانمی شدم که حدود 8 سال از خودم کوچکتر است سن من حدود 25 سال است و من در این مدت یک سال و نیم نه به خود دختر خانم گفتم و نه به کسی دیگری، چون می خواهم دختر خانم تا زمان کنکور خود هیچ مشکل فکری نداشته باشد ضمنا دختر خانم از فامیل های نزدیک من است و هرگاه او را می بینم عاشق تر می شوم و گاهی هم چون می ترسم کسی بفهمد به او نگاه نمی کنم تحصیلات من کارشناسی ارشد است می خواستم اولا بپرسم تفاوت سنی ما مشکلی ندارد؟ ثانیا من چه کاری انجام دهم؟
    با تشکر
    امضای ایشان
     چشم دل باز کن که جان بینی                       آنچه نادیدنی ست آن بینی                                                         خدایا نگهبانی چون تو دارم و باز هم نا امیدم ؟ 

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5295
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: انتخاب همسر

سلام دوست عزیز
    به نظرمن تفاوت سنی توی ازدواج بستگی به طرز فکر آدم داره و اینکه دوتا آدم چقدر همدیگه رو دوست داشته باشن چون توی زندگی ، گاهی آدم یادش میره با همسرش چقدر اختلاف سنی داره (خود من که اینطوری هستم) چون چیزهای مهمتراز سن تو زندگی مهمه ، دیگه اینکه شما از کسی که توی فامیل بهش نزدیکتر هستی و ازش مطمئنی و ایشون رو هم میشناسه میتونی کمک بگیری و نظر دختر رو در مورد خودت بدونی که آیا اون هم نسبت به شما حسی داره یا نه تا تکلیف خودت رو بدونی و برای آینده برنامه ریزی کنی.
    موفق باشی.

3. کاربر مقابل از mahna131091 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

4. بالا | پست 3
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

سلام به همیاری خوش آمدید
    بهترین تفاوت سنی بین 3 تا 5 سال است
    اما اگر بتونید همدیگر رو درک کنید و کاملا بشناسید و هر دو تاتون همدیگر رو دوست داشته باشید مشکلی پیش نمیاد
    آیا ایشون هم شما رو دوست دارد؟
    آیا قصد ازدواج دارد؟
    آیا تفاوت تحصیلات از نظر شما و ایشون مشکلی را موجب نمیشود؟
    باید جواب این سوالها رو اول بدونید بعد بتونید تصمیم بگیرید
    شاد باشید

5. بالا | پست 4
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5350
    صلوات
    1020
    دلنوشته
    2
    خدایا شکرت
    سپاس
    1,887
    3,544
    نوشته های وبلاگ
    357
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

با سلام
    با سلام و تشکر از پاسخ شما
    این که آیا ایشان هم من را دوست دارند نمی دانم  منظورم نیست که امسال ازدواج کنم بلکه من خودم قصد دارم حداقل 4 تا 5 سال دیگر ازدواج کنم که هم دارای یک شغل خوب و هم یک خانه و حداقل وسایل برای زندگی مشترک را جمع آوری کنم. من می خواستم در این مدت چه کار بهتر است انجام دهم.  من حتی این موضوع را اعلام نکردم تا ایشان تا زمان کنکور خود هیچ مشکل ذهنی حداقل از جانب من نداشته باشد چون من او را بی نهایت دوست دارم و حاضرم که خودم اذیت و سختی بکشم ولی او کوچکترین مشکلی برایش پیش نیاید حاضر خودم فدای او کنم و این را از اعماق وجودی خودم و با نیت خالص میگم و مشکل این است که تا آن زمان بهتر است چه کار کنم. با تشکر از پاسخ های تمام دوستان
    امضای ایشان
     چشم دل باز کن که جان بینی                       آنچه نادیدنی ست آن بینی                                                         خدایا نگهبانی چون تو دارم و باز هم نا امیدم ؟ 

6. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5007
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    تو فامیل ما افراد زیادی این جوری ازدواج کرده اند و راستش رو بخوای هیچکدومشون راضی نیستند.
    به نظر من همسری که هم سن و سال خود آدم باشه شرایط رو بهتر درک میکنه.
    توی این جامعه کنونی نه تنها ایران بلکه در اکثر نقاط جهان وضعیت فکری و برداشت های شخصی افراد هر 3 الی 4 سالی فرق میکنه منظورم اینه که جامعه هر 3-4 سالی تغییراتی داره و تاثیرات  متفاوتی روی افراد داره پس بهتره که همسری رو انتخاب کنیم که نهایتا 4 سال باهامون اختلاف سنی داشته باشه یه جورایی نسل 7 سال پیش با نسل جدید تفاوت فکری دارند و ممکنه توی زندگی مشترک مغایراتی پیش بیاد که با گذر زمان درست شدنی نباشند.
    مادر من چند تا دختر بهم معرفی کرد که همشون شش هفت سالی ازم کوچکتر بودند اما وقتی بیشتر فکر کردم به این نتیجه رسیدم که همسر هم سن و سال خودم بیشتر به دردم میخوره.به همین خاطر تازه گی ها قصد ازدواج با خانمی رو دارم که یکسال از من  کوچکتره.
    خب شما عاشق هستید و میدونم که خیلی سخته که بخواهید بیخیال عشقتون بشید.
    اینا همش تجربیات دیگران و بنده حقیر بود و فقط قصد کمک و مشورت دادن داشتم امیدوارم به راه حل خوبی برسید...

یا حق

7. کاربر مقابل از sardargom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

8. بالا | پست 6
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

سلام
    باید بفهمید که دوستتون داره یا که نه شاید 5 ساله دیگه هم که خونه شغل و این چیز ها رو داشتین برید خواستگاری و جواب منفی بده

9. کاربر مقابل از راهله عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

10. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3895
    سپاس
    0
    13
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام اقای پیرو.
    میتونید از رفتارهای اون خانوم تاحدودی متوجه بشید که ایشون بهتون علاقه دارن یا نه.
    بعدش که مطمئن شدید به یه نفر بگید که موضوعو باهاشون درمیون بذاره تا از نظر قطعی ایشون اگاه بشین.

11. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    7242
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام 
    نظر شخصی من اینه که سن فقط یه عدده و به راحتی فراموش میشه. آنتوان دو سنت اگزوپری تو کتاب شازده کوچولو میگه:برای ما که می دانیم زندگی چیست اعداد اهمیتی ندارند...
    ولی از طرفی خانم تو سن خاصی هستن من هم با شما موافقم که تا کنکورش حتی ابراز نکنید ولی بعد از اون به خانواده بگید جلو بیوفتن و یه کاری بکنن مثلا می تونید نامزد باشید تا شما بتونید خودتون رو جمع و جور کنید...اگه واقعا عاشقید پس مشکلی نیست
    یاعلی

12. کاربر مقابل از b@h@r عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

13. بالا | پست 9
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    7109
    سپاس
    130
    334
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست محترم من...
    بهتون بخاطر چنین علاقه ی پاک و صادقانه ای که دارید تبریک میگم!
    به نظر من،همونطور که شما خودتون هم گفتید،شما که یک سال و نیم صبر کردید؛یه مقدار دیگه هم صبر داشته باشید تا دختر مورد علاقتون،کنکورش رو بده.... (بهتره که ایشون تا زمان کنکور اصلا دلمشغولی و دغدغه ی دیگه ای نداشته باشن،چون ناخودآگاه بعد از اینکه شما این مساله رو عنوان کنید ذهنشون درگیر این موضوع میشه و نمیتونن به خوبی روی درسشون تمرکز کنند...)
    شما هم در این مدت،بهتره که مساله ی علاقتون به ایشون رو با خانوادتون در میون بگذارید و از اونها هم نظرشون رو بپرسید و انشاءلله بعد از کنکورشون و از طریق خانواده برای خواستگاری اقدام کنید...
    در مورد تفاوت سنی خود 2 طرف با توجه به اخلاقیات همدیگه بهتر میتونن تصمیم بگیرن...چون حتی همین تفاوت 8سال از زوجی به زوج دیگه فرق داره؛گاهی دو نفر با درکی که از هم دیگه دارند به خوبی میتوانند با تفاوت سنی کنار بیان و زندگی بی نظیری رو کنار هم تجربه کنند...
    اما بالاخره این رو باید بدونید که شما در مقایسه با ایشون تجربه ی بیشتری از زندگیتون دارید و ممکنه خیلی چیزها از نظر شما بدیهی و واضح باشه که از نظر ایشون اینطور نیست...!
    امضای ایشان
    اگر می دانستید که افکارتان،چقدر قدرتمند است؛هیچگاه حتی برای یکبار دیگر هم منفی فکر نمی کردید...!

14. کاربر مقابل از nafas966 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

15. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    7096
    سپاس
    0
    5
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    به نظر که همه چی خوب میاد
    شما هم  به سنی رسیدین که درست و غلط و تشخیص بدین
    برین جلو و از خدا هم بخواین که کمکتون کنه
    اشاالله که هرچی به صلاحه همون میشه
    شیرینی هم فراموش نشه

16. کاربر مقابل از samaaa26 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد